top of page
חיפוש
  • חסי סגל

בראוניז שיש גבינה


תבנית בקוטר 24 ס״מ

לבראוניז:

100 גרם חמאה

100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

2 ביצים

1 כף גדושה ממרח השחר העולה

רבע כפית מלח (מוסיף מאזן ומדגיש טעמים)

100 גרם סוכר (חצי כוס)

60 גרם קמח (6 כפות)

10 גרם קקאו (כף)

50 גרם שוקולד מריר צ’יפס מריר/חלב


לשכבת גבינה שוקולד לבן:

125 גרם שוקולד לבן

60 מ״ל שמנת מתוקה

2 ביצים בטמפרטורת החדר

250 גרם  גבינה לבנה 9%

אופן ההכנה:

מכינים את התערובת הבראוניז:


מחממים תנור ל175 מעלות.

מרפדים ומשמנים תבנית/מסגרת בנייר אפיה.


ממיסים שוקלד וחמאה במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת שוקלד מבריק וחלק,מוספים לתערובת כף גדושה ממרח.

טורפים ומוסיפים סוכר מלח ביצים אחד אחד. וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו .

מערבבים רק עד איחוד מוסיפים שוקולד צ׳יפס.

יוצקים את התערובת הבראוניז לתבנית

ומשטחים באופן שווה.


אופים 15 דקות ומצננים.

ממניכים את חום התנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

ומכינים את תערובת הגבינה:


ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל לתערובת חלקה.

מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים כל פעם ביצה וטורפים לתערובת חלקה יוצקים את תערובת הגבינה.מניחים 5 כפות השחר העולה ומשיישים בעזרת קיסם.

ואופים עוד 30 דקות עד שיציב

מצננים ומקררים לפני שפורסים.

פורסים לריבועים (סכין חדה נקיה וטבילה במים רותחים)



פוסט בשיתוף השחר העולה

1,622 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page