top of page
חיפוש
חסי סגל

חיתוכיות תפוחים ופירורים

עודכן: 15 בינו׳ 2023



לבצק:

כוס וחצי קמח לבן (210 גרם)

רבע כוס סוכר (50 גרם)

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

1-2כפות חלב קר


תוספת לפירורים (לא חובה)

50 גרם שקדים טבעיים קצוצים דק


למלית:

צנצנת ריבת תפוחי עץ


 

מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.20*20


אופן ההכנה:

בצק: במעבד מזון מניחים יחד קמח, סוכר, חמאה, מלח ווניל ומעבדים לתערובת פירורית.

וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי דקים.

מוציאים חצי כמות לפירורים ואת היתר ממשיכים לעבד לאיחוד.

משטחים (או מרדדים) את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומהדקים לשכבה אחידה.

מורחים מעל את הריבה.



מפזרים את הפירורים שנותרו מעל בשכבה אחידה

אופים במשך כ-25-35 דקות או עד שהפירורים מזהיבים והבצק אפוי גם בתחתית.

מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות.


מפדרים באבקת סוכר

טיפ:

לעוגה פרווה מחליפים את החמאה בתחליף חמאה

ניתן להחליף את ריבת התפוחים בכל ריבה אחרת שאוהבים.

פטל/תותים/משמש



4,771 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 bình luận


נעמי רוזן
נעמי רוזן
31 thg 8, 2021

אפשר להמיר את זה לפרווה?

Thích
bottom of page