top of page
חיפוש
חסי סגל

טרמיסו בכוסות

עודכן: 15 בינו׳ 2023

קינוח מהממם לשבועות נראה וואו במינימום מאמץ.

טרמיסו בגרסה המקוצרת עם גבינה מסקרפונה קרמית.




8 כוסות


1 חבילת בישקוטי 12 יחידות

50 גרם שוקולד מריר/חלב מגורר (לא חובה)

קקאו


לסירופ קפה:

60 מ״ל קפה (אספרסו מהמכונה/מים חמים+כף קפה מגורען)

75 מ״ל חלב

3 כפות סוכר

כף ליקר קפה (לא חובה)


קרם מסקרפונה קפה:

1 מכל גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר 250 גרם

1 מכל שמנת מתוקה להקצפה קרה מאוד 250 מ״ל

1 כפית גדושה נס קפה

כפית ליקר קפה

70 גרם אבקת סוכר (7 כפות )

אופן ההכנה:

חותכים בעזרת סכין כל אצבע ביסקוטי לחצי. (או בגובה הכוס)

טובלים בסירופ קפה:

מניחים 2 חצאים בצד הכוס (משאירים רווח במרכז למילוי)

מכינים סירופ קפה:

מערבבים בקערה את כל חומרי הסירופ.

מכינים קרם קפה:

מקציפים גבינת מסקרפונה לקרם יציב מוסיפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ואבקת נס קפה.

ומקציפים לקרם יציב.

מחלקים את הקרם ל2 שקיות זילוף.

1 .עם צנתר כוכב 1M לזילוף

2 למילוי הכוס


להרכבה:


מזלפים קרם קפה עד סוף הכוס.

מפזרים שוקולד מגורר.

סוגרים כל כוס בזילוף כלפי מעלה.

בוזקים קקאו במסננת.

הכוסות מעולות בהקפאה.

מפשירים לפני שאוכלים .

4,253 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Comments


tamari geva
tamari geva
Aug 15, 2021

היי, באיזה צנטר השתמשת לזילוף הקרם למעלה ? תוכלי לצלם ? TNX

Like

fink057
Oct 30, 2020

נראה לי שמקציפים קודם את השמנת ואז מוסיפים את המסקפורנה אחרת זה לא נהיה לקרם


Like
bottom of page