קינוח מהממם לשבועות נראה וואו במינימום מאמץ.
טרמיסו בגרסה המקוצרת עם גבינה מסקרפונה קרמית.
8 כוסות
1 חבילת בישקוטי 12 יחידות
50 גרם שוקולד מריר/חלב מגורר (לא חובה)
קקאו
לסירופ קפה:
60 מ״ל קפה (אספרסו מהמכונה/מים חמים+כף קפה מגורען)
75 מ״ל חלב
3 כפות סוכר
כף ליקר קפה (לא חובה)
קרם מסקרפונה קפה:
1 מכל גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר 250 גרם
1 מכל שמנת מתוקה להקצפה קרה מאוד 250 מ״ל
1 כפית גדושה נס קפה
כפית ליקר קפה
70 גרם אבקת סוכר (7 כפות )
אופן ההכנה:
חותכים בעזרת סכין כל אצבע ביסקוטי לחצי. (או בגובה הכוס)
טובלים בסירופ קפה:
מניחים 2 חצאים בצד הכוס (משאירים רווח במרכז למילוי)
מכינים סירופ קפה:
מערבבים בקערה את כל חומרי הסירופ.
מכינים קרם קפה:
מקציפים גבינת מסקרפונה לקרם יציב מוסיפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ואבקת נס קפה.
ומקציפים לקרם יציב.
מחלקים את הקרם ל2 שקיות זילוף.
1 .עם צנתר כוכב 1M לזילוף
2 למילוי הכוס
להרכבה:
מזלפים קרם קפה עד סוף הכוס.
מפזרים שוקולד מגורר.
סוגרים כל כוס בזילוף כלפי מעלה.
בוזקים קקאו במסננת.
הכוסות מעולות בהקפאה.
מפשירים לפני שאוכלים .
היי, באיזה צנטר השתמשת לזילוף הקרם למעלה ? תוכלי לצלם ? TNX
נראה לי שמקציפים קודם את השמנת ואז מוסיפים את המסקפורנה אחרת זה לא נהיה לקרם