חיפוש
  • חסי סגל

כדורי רפאלו פיסטוק

כדורים למכורי פיסטוק ולא רק,

השילוב עם השוקולד הלבן מושלם,

ממתק ממכר במיוחד.

2 תבניות סיליקון מיני חצי כדור

לבסיס:

120 גרם שוקולד שוקולד לבן

60 גרם פייטה פויטין או גביעי גלידה פריכים טחונים

60 גרם פיסטוק טחון

60 גרם מחית פיסטוק

למילוי קרם:

60 מ״ל שמנת מתוקה

כף גלוקוזה /דבש

120 גרם שוקולד לבן קצוץ דק

למילוי: פיסטוק טבעי שלם

לציפוי:

200 גרם שוקולד לבן מומס

40 גרם חמאת קקאו מומסת

כף מחית פיסטוק

30 גרם פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה:

לבסיס:

ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים במיקרו.

מוסיפים לקערה פייטה פיסטוק ומחית פיסטוק מוסיפים מלח ומערבבים.



בעזרת כפית קטנה מניחים בתוך התבנית רבע כפית ומנסים לשמור על גומה במרכז שיהיה מקום למילוי רצוי לעשות זאתבעזרת כפית פריזיאן או כפית מדידה קטנה.ומהדקים לתוך תבנית הסיליקון בעובי דקיק יחסית (חצי כדור קטן)


למילוי:

מרתיחים בסיר קטן שמנת מתוק דבש/קלוקוס .

מביאים לרתיחה מוזגים לתוך השוקולד הלבן.

ממתינים דקה ומערבבים לממרח אחיד.

משאירים בטמפרטורת החדר להתייצבות .

ומזלפים בתוך כל חצי כדור מלית עד 3/4 גובה.

מניחים בחצי כדור אחד אגוז פיסטוק וסוגרים כל 2 חצאים לכדור שלם,

מקפיאים שוב עד שקפוא לחלוטין (20 דקות)


מכינים ציפוי:

ממיסים חמאת קקאו מוסיפים שוקולד לבן לציפוי מבריק מוסיפים מחית פיסטוק ומעבירים לכוס צרה ונוחה לטבילה וטובליםכדור קפוא בעזרת קיסם.

בסיום מקפאים להתייצבות.


הכדורים נשמרים בטמפרטורת חדר כמה ימים,

במיטבם לאכילה בטמפרטורת חדר (ולא קפואים)

4740 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי