חיפוש
  • חסי סגל

מארז משלוח מנות בריאות

זה לא סותר את היותי חובבת מתוקים ופחמימות

מנגד אני גם מחבבת ארוחות בריאות וטעימות,

נדיר שאין צנצנת גרנולה הום מייד על השיש אצלי בבית,

כשישבתי עם שושי לתכנן מארזים ישר עלה לי המארז בריאות שהכנתי לפני כמה שנים כמשלוח מנות,

הפעם בגרסה היותר מפנקת,

צנצנות לגרנולה ויוגורט ניתן להשיג בכל חנות כלי בית/שווקים/סטוק ועוד..


לגרנולה:(כוס מדידה)

3 כוסות שיבולת שועל שלמה (לא קוואקר)

2\1 כוס פקאן טבעי

2\1 כוס שקדים שלמים

2\1 אגוזים לוז

2\1 חצי כוס גרעיני דלעת/חמניה

2\1 כוס מייפל טבעי

4\1 כוס שמן קוקוס מומס/שמן קנולה

קורט מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות

קוצצים שקדים אגוזים לוז פקאן ושקדים גס,

מנחים בקערה שיבולת שועל כל הסוגי אגוזים וגרעינים מערבבים.

בקערה קטנה מערבבים סירופ מייפל שמן קוקוס ומלח לתערובת חלקה.

מוסיפים לתערובת היבשים. ומערבבים עד שכל היבשים מצופים.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

ומפעילים טיימר (חשוב!)

כל 10 דקות פותחים ומערבבים סה"כ 20-30 דקות אפיה.

חשוב להקפיד על ערבוב כל 10 דקות.שהכל יאפה בצורה אחידה.

הגרנולה מוכנה שהיא יבשה זהובה והשקדים והאגוזים קלויים.

מצננים ומעבירים לצנצנת אטומה.

טיפים:

אפשר לשנות את סוגי האגוזים לפי טעמכם האישי רק חשוב לשמור על כמויות זהות.


תערובת אגוזים מלוחים מקורמלים במייפל 100 גרם אגוזי פקאן טבעיים

100 גרם אגוזי קשיו טבעיים

100 שקדים טבעיים

1/4 כוס (60 מ"ל) סירופ מייפל טבעי

1 כף מלח אטלנטי/גס

אופציה (קורט צ׳ילי גרוס)

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-175 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

מערבבים אגוזי הפקאן, אגוזי הקשיו והשקדים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

משטחים את תערובת הפיצוחים בתבנית וקולים 20-15 דקות (תלוי בעוצמת התנור) מדי 5 דקות מערבבים.

מצננים לחלוטין ומעבירים לכלי אטום.

צילום וסטיילנג: שושי סיריקיס

פריטי עיצוב: הרמוני

הפקה: שושי סירקיס.חסי סגל


לעוד שאלות תכתבו לי באינסטוש❤️ הכנות נעימות





862 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png