top of page
חיפוש

מיני מגנום בטעם גבינה פירורים

חסי סגל

עודכן: 15 בינו׳ 2023


לפירורים:

50 גרם סוכר

50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

50 גרם קמח

50 גרם שקדים טחונים מולבנים או קמח לבן


למילוי תות/פטל

100 גרם ריבת תות/פטל איכותית

כף מיץ לימון טרי

100 גרם פטל/תות קפוא


לגלידת גבינה:

250 גרם גבינה מסקרפונה

250 גרם קצפת קרה 38%

250 חלב מרוכז

כפית מחית או תמצית וניל איכותית

לציפוי:

200 גרם שוקולד לבן

60 גרם חמאת קקאו

אופציה לקישוט: שבבי פטל





אופן ההכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות.

לפירורים מערבבים את כל החומרים ידנית בקערה לפירורים דקים.

מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים 10-12 דקות עד הזהבה.

מצננים ושומרים עד ההרכבה.

טוחנים פירות עם ריבה ומיץ לימון לרוטב חלק מעבירים לשקית זילוף (אפשר עם כפית)

מקציפים מסקרפונה וניל שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים חלב מרוכז מערבבים לאיחוד.

מעבירים לשקית זילוף.

להרכבה:

משטחים בתבנית הארטיקים את הפירורים ומשטחים מעט לשכבה דקיקה.

מזלפים קרם ומסיימים בשיוש נדיב של מלית פרי.

מקפיאים 4-5 שעות או עד שקפוא.

מכינים את הציפוי:

ממיסים חמאת קקאו (לוקח 2-3 דקות במיקרוגל)

ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים

מערבבים יחד ומעבירים לכוס צרה.

טובלים ארטיקים קפואים.

*** כמות הגלידה יוצא 24 מיני מגנומים.

ניתן להכין גם כגלידה משפחתית ב2 תבניות אינגליש קייק.

או להכין חצי כמות.





4,756 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Kommentare


o_maayan
12. Juli 2021

אחרי הטבילה בשוקולד איפה מניחים שישאר חלק ?

Gefällt mir

100shilael
01. Juli 2021

הי נראה מטורף!

אפשר להחליף הגבינת שמנת במקום מסקרפונה באותה כמות?

Gefällt mir
bottom of page