חיפוש
  • חסי סגל

מיני פבלובה סולרו מנגו

עודכן ב: 17 יול 2020

מכריזה על הפבלובה מנגו כמרענן הרשמי של קיץ 2020

השילוב טעמים חמוץ מתוק קר משתלב נהדר.

את הפבלובה מרכיבים סמוך להגשה.



למתכון:

לפבלובה:

4 חלבונים L בטמפרטורת החדר (135 גרם)

1 כוס סוכר (200 גרם)

1 כפית קורנפלור

1 כפית חומץ

לקומפוט מנגו:

200 גרם מנגו טרי/ קפוא מופשר חתוך לקוביות קטנות

100 גרם מחית מנגו ( חצי כוס) מנגו טחון

3 כפות סוכר

כף מים + כפית קורנפלור

למוס מנגו פסיפלורה:

2 גרם ג’לטין + 10 מ״ל מים

100 גרם מחית מנגו (חצי כוס)

100 גרם מחית פסיפלורה/ מנגו  (חצי כוס)

30 גרם סוכר ( 3 כפות)

2 חלמונים

250 מ"ל קרם קוקוס קר (אחרי לילה במקרר)

לקצפת:

250 גרם קרם קוקוס קר

2 כפות אבקת סוכר

1 כף אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה :

לפבלובה:

מחממים תנור ל150 מעלות.

חום עליון חום תחתון (לא טורבו)

בקערת מיקסר יבשה מניחים חלבונים (ללא טיפת חלמון) מקציפים על מהירות בינונית גבוה ל2 דקות

מוסיפים בהדרגה סוכר עד שהסוכר נמס מוסיפים קורנפלור וחומץ ממשיכים להקציף כ5-7 דקות לקבלת קצף יציב.

מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה.

מחלקים את התערובת ל 6 פבלובות אישיות.

ויוצרים גבעה בעזרת פלטה מדורגת מיישרים ומעגלים משטחים לחצי כדור בעזרת פלטה מושכים מהתחתית כלפי מעלהבצורה חופשית.

מכניסים לתנור.

ומיד מורידים את חום התנור ל120 מעלות אופים את הפבלובה 40-60 דקות (או שהפבלובה יציבה מבחוץ בודקים גםשהתחתית אפויה)

מכבים את התנור ומשאירים את הפבלובות בפנים לעוד שעה.

לריבת מנגו:

חותכים מנגו בשל לקוביות קטנות

בסיר קטן מחממים מחית מנגו וסוכר מוסיפים את קוביות המנגו.

מבשלים לרתיחה בקערית קטנה מערבבים קורנפלור ומים ומוסיפים לסיר.

מבשלים עוד דקה מכבים את האש.

שומרים במקרר מכוסה עד ההרכבה.

בנתיים מכינים את המוס

למוס מנגו פסיפלורה:

בקערה קטנה מערבים ג׳לטין ומים לתערובת אחידה.

מניחים במקרר עד השימוש.

ובסיר קטן מהממים 2 סוגי מחיות וסוכר מוסיפים חלמונים

וטורפים בזריזות טורפים לתערובת חלקה מסננים במסננת( לתערובת חלקה ללא גושים) ומצננים.

ממיסים את הג׳לטין 10 שניות במיקרוגל

ומוסיפים בזריזות לתערובת תוך כדי ערבוב.


מקציפים קרם קוקוס קר.

ומקפלים לתערובת המנגו.

מזלפים לתוך תבניות סיליקון כדורים (או ראו אופציות חילופיות בטיפים)

המוס מאוד נוזלי וזה בסדר (מתייצב בהקפאה)


לקצפת קוקוס:

מקציפים קרם קוקוס לקצפת רכה ומקפלים לקבלת מוס חלק.

מוזגים לתבנית כדורים (או ראו אפשרויות נוספות בטיפים)

מקפיאים לילה במקפיא .

להרכבה:

מזלפים קצפת לתוך הפבלובה.ריבת מנגו.מוס מנגו.

טיפים :

אין לכם תבנית כדורים?

ניתן למזוג לתבנית בקוטר 20 ס״מ

ולחתוך לקוביות קטנות /לקרוץ עיגולים בקוטר הרצוי.

ניתן להחליף את הקרם קוקוס בשמנת מתוקה או צמחית.

לטעמי הקוקוס מוסיף טעם טרופי נהדר ושווה לנסות.


את הפבלובה מרכיבים סמוך להגשה.

שומרים את המוס במקפיא.

את הפבלובות בקופסא אטומה.

את הריבת מנגו במקרר.




1436 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png