לעוגיות: תבניות מאפינס
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס פרוסות שקדים או אגוזים מכל סוג שאוהבים
1/2 כוס פקאן טבעי
1/4 כוס שמן קוקוס או שמן רגיל
1/2 כוס מייפל טבעי או דבש
קורט מלח
לטופי קרמל טבעי:
90 גרם מייפל טבעי/סילאן (1/4 כוס)
90 גרם סילאן טבעי (1/4 כוס)
125 גרם ממרח שקדים טבעי או טחינה או ממרח אגוזים טבעי אחר (1/2 כוס)
לציפוי שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר מומס +כפית שמן
אופן ההכנה:
במחבת מניחים ממרח שקדים מייפל וסילאן על להבה בינונית נמוכה מערבבים בעזרת כף עץ.
2-3 דקות ולא יותר מערבבים לאיחוד וחימום קצר בלבד.
מתקבל רוטב טופי.
מעבירים לכלי נקי מכסים ומצננים חצי שעה במקרר.
לעוגיות:
מחממים תנור ל170 מעלות.
טוחנים את כל מרכיבי העוגיות בפולסים קצרים לתערובת פירורית ולא טחונה דק.
משטחים בתחתית תבנית מאפינס משומנת.
אופים 10-15 דקות או עד הזהבה.
מחלצים בזהירות מהתבניות ומצננים.
מזלפים מעל העוגיות טופי, מקפיאים 10 דקות וטובלים בשוקולד מומס.
Comments