100 גרם חמאה רכה מאוד
100 גרם סוכר חום כהה
רבע כפית מלח
100 גרם דבש
1 ביצה
חצי כפית סודה לשתיה
280 גרם קמח לבן
70 גרם פקאן קלוי טבעי
100 גרם שוקולד בלונדי קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
לפיזור:
מלח מאלדון (לא חובה)
פקאנים
אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה דבש סוכר חום לתערובת אחידה מוסיפים ביצה מערבלים דקה שתיים ומוסיפים קמח סודה לשתיה פקאנים ושוקולדים מערבבים לאיחוד.
שומרים במקרר שעה.
מחממים תנור ל175 מעלות
מגלגלים לעוגיות (70 גרם עוגיה)
אופים 10-12 דקות
Comments