חיפוש
  • annstav

עוגיות פאדג' שוקלד חמאת בוטנים

עודכן ב: 10 יונ 2019

העוגיות הבאות הן בדיוק מסוג העוגיות הממכרות. הן שוקולדיות בטירוף עם תוספת של שבבי שוקולד שנמסים בפה.

ומלאים בחמאת בוטנים. שהשילוב שלה עם שוקולד מושלם .מתוק עם עקצוץ מליחות

אפשר כמובן לשחק עם מליות שונות כמו חלבה לוטוס

וגם לבד בזכות עצמן העוגיות מאוד טעימות.  








לעוגיות: 20 עוגיות /10 סנדוויץ גדולות 


200 גרם שוקלד מריר איכותי

30 גרם שמן קוקוס 

2 ביצים L בטמפרטורת חדר

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

כפית וניל 

קורט מלח

35 גרם קמח (4 כפות) + רבע כפית א.אפיה

150 גרם שוקלד 60% קצוץ דק


למילוי:

חצי קופסה חמאת בוטנים טבעית עם שברי בוטנים קלויים

אופן ההכנה 

מחממים תנור ל175 מעלות 

ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס במיקרוגל בפולסים קצרים לקבלת מרקם אחיד חלק ומבריק.

בקערת מיקסר מניחים ביצים שלמות,סוכר, מלח ווניל.

מקציפים 10 דקות עד לקבלת קצף יציב ובהיר.

מקפלים בעדינות פנימה קמח ואבקת אפיה לתערובת אחידה

ומוסיפים את הקצף לתוך קרם השוקולד ומקפלים בעדינות (נזהרים לא לפגוע בנפח)

מוסיפים את השוקולד הקצוץ 

מניחים את התערובת בצד ל10 דקות להתייצבות

מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה 

מעבירים את התערובת לשקית זילוף (אפשר גם עם כף)

מזלפים במרווחים (העוגיה משתטחת באפיה )

אופים 8-10 דקות לא יותר . העוגיות מתייצבות בעת הצינון .

העוגיות נשארות רכות ומתייצבות מעט בקירור.

מזלפים חמאת בוטנים על מחצית מכמות העוגיות וסוגרים לסנדוויץ .

טיפ ממני

1. העוגיות במיטבן אחרי כמה שעות שהן סופגות את הטעמים של הבוטנים

2. מומלץ להשתמש בחמאת בוטנים 100% בוטנים טבעית לאיזון המתיקות.

3. רוצים להגיש את העוגיות כקינוח.?  מחממים את העוגיות 15 שניות למיקרוגל.

ואוכלים  כקינוח חמים לצד גלידה וניל איכותית.


המתכון הופק עבור מגזין טעימות צילום : אסף אברם סטיילנג : לירון ברקן


2846 צפיות1 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי