חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות קקאו במילוי ממרח נוצ׳לה (קינדר בואנו ביתי)



לעוגיות: 14 עוגיות סנדוויץ

125 גרם חמאה רכה


80 גרם אבקת סוכר


קורט מלח


150 גרם קמח לבן


40 גרם קקאו איכותי כהה (מנופה)

לממרח נוצ׳לה קינדר:

100 גרם אגוזי לוז מולבנים

200 גרם שוקולד לבן

רבע כפית מלח (מומלץ מאלדון)

כף שמן


אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מקרימים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית וחלקה.


מוסיפים קמח מלח וקקאו.


מערבבים לקבלת בצק אחיד.


מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה. לעלה דק (2-3 מ״מ) מעבירים למקרר לשעה (אפשר עד יומיים)


בנתיים מכינים ממרח נוצ׳לה קינדר.

מחממים תנור ל170 מעלות קולים את באגוזי לוז 10-12 דקות מצננים ומעבירים לקערת המעבד מזון או הנינג’ה טוחניםבמשך דקה (תלוי בעוצמת המכשיר מוסיפים שמן טוחנים למחית חלקה מוסיפים שוקולד לבן קצוץ ומלח וטוחנים לקבלתמחית חלקה ונוזלית.

מצננים במקרר להתייצבות.

במידה ובממרח מתקשה מידי במקרר מחממים כמה שניות בודדות במיקרוגל ומערבבים לממרח חלק ויציב לזילוף.



מחממים תנור ל175 מעלות



קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ.


מניחים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה/ סילפאן.


אופים בין 8-10 דקות


(בעוגיות כהות קשה יותר לראות אם הן מוכנות יש אפשרות להניח חתיכת לחם קטנה בצד התבנית לבדיקת צבע )


מצננים לחלוטין.



מסדרים עוגיות לזוגות.

מזלפים ממרח במרכז העוגיה וסוגרים העוגיה נוספת



2190 צפיות1 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול