חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד במילוי שוקולד לבן

עוגיות שרק מלשמוע את רשימת הרכיבים. כבר מתחשק להכין ולזלול.

עוגיות לימים חורפיים וקופאים שטובלים בקפה רותח.

שהשוקולד נמס לתוכו. והביססס מושלםםם.


לעוגיות/40 עוגיות סנדוויץ׳ בקוטר 3 ס״מ

125 גרם חמאה רכה

80 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

40 גרם קורנפלור

110 גרם קמח לבן

40 גרם קקאו איכותי כהה (מנופה)

לקרם:

120 מ״ל שמנת מתוקה

1 כפית קפה מגורען/נס קפה

כף דבש

250 גרם שוקולד לבן

לציפוי(לא חובה)

300 גרם שוקולד חלב מומס

30 גרם שמן קנולה

אופן ההכנה:

לקרם:

מחממים שמנת מתוקה קפה ודבש בסיר קטן לסף רתיחה. מכבים את האש. מוסיפים שוקולד לבן ממתינים דקה ומערבבים לקרם חלק. מעבירים לכלי עוטפים ושומרים במקרר עד להתייצבות. בחורף אפשר בטמפרטורת חדר.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מקרימים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית וחלקה.

מוסיפים קמח קורנפלור מלח וקקאו.

מערבבים לקבלת בצק אחיד.

מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה. לעלה דק (2-3 מ״מ) מעבירים למקרר לשעה.

מחממים תנור ל175 מעלות

קורצים עיגולים בקוטר 3 ס״מ.

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה/ סילפאן.

https://www.amazon.com/dp/B06XJZXTZF/ref=cm_sw_r_cp_api_i_UTG5DbCVSVQDV

אופים בין 10-12 דקות

(בעוגיות כהות קשה יותר לראות אם הן מוכנות יש אפשרות להניח חתיכת לחם קטנה בצד התבנית לבדיקת צבע )

מצננים לחלוטין.

מסדרים עוגיות לזוגות.




מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות מכסים בעוגיות.

אם לא מצפים אפשר לאכול מיד.

אם מצפים מקפיאים את העוגיות המוכנות לשעה.

מערבבים שוקולד חלב מומס עם שמן קנולה.

מעבירים לכוס צרה.

בעזרת קיסם טובלים עוגיות .



1377 צפיות4 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול