חיפוש
  • חסי סגל

עוגת שוקולד עשירה לפסח

עודכן ב: 1 אוק 2020

עוגת שוקולד זה מאסט בפסח.

וזה מסוג העוגות שטעימות כל השנה.

עוגת סופר קלילה וטעימה.



עוגת שוקולד עשירה לפסח

לעוגה: תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס״מ

250 גרם שוקולד מריר קצוץ(עדיפות ל60%)

250 גרם חמאה או 200 גרם שמן קוקוס

250 גרם אבקת שקדים מולבנים (2 וחצי כוסות)

6 ביצים L מופרדות בטמפרטורת החדר

250 גרם סוכר

כפית קפה מגורען

קורט מלח

קקאו מנופה לפדר על העוגה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפיה בתחתית ובדפנות.

ממיסים שוקולד וחמאה/שמן קוקוס בקערה גדולה יחסית .במיקרוגל או על ביין מארי. עד להמסה מבריקה וחלקה.

מוסיפים חלמונים בזריזות ומלח וקפה ומערבבים.

מוסיפים אבקת שקדים ומערבבים.

בקערת מיקסר יבשה ונקיה.

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב ורך.

5 דקות.

מקפלים את הקצף ב3 מחזורים לתערובת השוקולד

ומקפלים בזהירות כדי לא לפגום בנפח.

מקבלים לתערובת חלקה.

מעבירים לתבנית מיישרים.

אופיים בין 40 ל50 דקות .

תלוי בעוצמת התנור.

בודקים בעזרת קיסם שיוצא עם פירורים לחים.

מצננים את העוגה ומחלצים מהתבנית .

מפדרים קקאו.

אפשר להגיש לצד גלידת וניל.


טיפים נוספים ושאלות עם מענה מהיר

תחפשו אותי באינסטגרם https://www.instagram.com/p/B-oahv4j0n6/?igshid=opg1n1x674g1



1355 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png