top of page

פבלובה היער השחור

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 29 ביוני 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

ree

לפבלובה:

2 חלבונים בטמפרטורת חדר

100 גרם סוכר

חצי כפית קורנפלור

חצי כפית חומץ (או לימון)

אבקת קקאו לפיזור לפני אפיה



דובדבנים שיכורים:

100 גרם דובדבנים טריים מגולענים

2 כפות סוכר

כף ברנדי/רום

שוקולד מריר מגורר (מקלפים בעזרת מקלף)


לקצפת:

250 גרם שמנת מתוקה קרה להקצפה

כף אבקת פודינג וניל

2 כפות אבקת סוכר


דובדבנים טריים לקישוט


ree



אופן ההכנה:

מערבבים דובדבנים עם רום וסוכר מכסים שעה עד ההגשה.



מחממים תנור ל150 מעלות

בקערה מיקסר נקיה משומן (חשוב)

מקציפים חלבונים 2 דקות לקצף עדין ומוסיפים בהדרגה סוכר מוסיפים קורנפלור וחומץ.

מקציפים 4-5 דקות לקבלת קרם יציב מאוד.

משטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

מחלקים ל2 חלקים ומעצבים 2 פבלובות מפדרים אבקת קקאו.

מכנסים לתנור ומורידים את חום התנור ל100 מעלות.

אופים שעה.



ree

להרכבה:

מזלפים קצפת בפנים הפבלובה מוסיפים דובדבנים שיכורים מזלפים עוד קצפת ומפזרים שוקולד מגורר.



ree


תגובה אחת


info
30 ביוני 2022

תודה על המתכון. איך עושים פבלובה עגולה כמו שלך

לייק
bottom of page