קאפקייק אלפחורס לימים חמים קייצים
שהכי כיף להכין עם הילדים בחופש הגדול (והארוך?.)
אחד מכין את תערובת הקאפקייקס השני קצפת והשלישי זולל.
המאפינס רכים מילוי ריבת חלב נוזלית והקצפת שמשלימה את העונג.
טוב אתם חייבים להכין.

לקאפקייס וניל:
12 תבניות קאפקייס מנייר משומנות
250 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפיה (שקית)
2 כפות קוקוס
קורט מלח
2 ביצים
100 גרם סוכר (חצי כוס)
200 מ"ל שמנת חמוצה (1 מיכל)
60 מ"ל שמן / חמאה מומסת
כפית מחית וניל
למילוי הפתעה:
חצי צנצנת ריבת חלב איכותית
לקצפת ריבת חלב:
250 מ"ל שמנת מתוקה 38% קרה מאוד
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
2-3 כפות ריבת חלב למריחה על שק הזילוף
לקישוט: קוקוס קלוי

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות
בקערה גדולה מניחים סוכר. שמנת חמוצה .שמן או חמאה ביצים.וניל ומלח
טורפים היטב לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח אבקת אפיה. וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים חצי גובה לתבניות משומנות.
מזלפים במרכז ריבת חלב (כמות של כפית) מכסים בעוד תערובת
כיסוי הריבת חלב (לא למלא יותר מ4|3 גובה) שלא יגלוש בתנור.
אופים 15 דקות בודקים בעזרת קיסם במרכז שיוצא עם פירורים לחים
מצננים לחלוטין.
מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
מעבירים לשקית זילוף מרוחה בריבת חלב עם צנטר משונן.
בעזרת סכין משוננת חותחים את הכיפה.
מחלצים מהתבנית מזלפים בצורת ספירלה.
מפזרים קוקוס קלוי (במחבת חמה מניחים קוקס עד שזהוב)
טיפים:
לא אוהבים קוקוס אפשר לוותר
הקאפקייקס במיטבם ביום הכנתם

Comments