רק מלראות את הכותרת של המתכון אפשר מיד להבין שמדובר בממתק טעים במיוחד סוג של ריבועי האושר
השילוב של השוקולד הקרמל הוא מושלם והבנוס 5 דקות וזה שלכם .
הכי מתאים בימי קיץ שממש לא מתחשק להפעיל תנור.
לפאדג: 200 גרם שוקולד בלונדי שברי קרמל מלוח
100 גרם שוקולד לבן
200 גרם חלב מרוכז רבע כפית מלח (לא לוותר) 150 גרם פקאן קלוי 5 כפות טופי קרמל (ראו מתכון בפחזניות)/ממרח לוטוס/ריבת חלב
אופן ההכנה:
תבנית/רינג אינגליש קייק באורך 30 ס"מ קולים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות פקאנים ל10 דקות קוצצים ומצננים. קוצצים שוקולדים מניחים בסיר מוסיפים חלב מרוכז ומלח . מחממים על אש בינונית. עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה מוסיפים פקאנים קצוצים מעבירים לתבנית/מסגרת מרופדת בנייר אפיה. משטחים ומוסיפים קרמל נוזלי מעט ומקשקשים בעזרת סכין. אופציה לפזר מלח פלור דה סל. מקפיאים שעה מסירים מהתבנית וחותכים למיליון קוביות של אושר.
Commenti