חיפוש
  • חסי סגל

קוביות פאדג' שוקולד מקורמל מלוח

רק מלראות את הכותרת של המתכון אפשר מיד להבין שמדובר בממתק טעים במיוחד סוג של ריבועי האושר

השילוב של השוקולד הקרמל הוא מושלם והבנוס 5 דקות וזה שלכם .

הכי מתאים בימי קיץ שממש לא מתחשק להפעיל תנור.

לפאדג: 200 גרם שוקולד בלונדי שברי קרמל מלוח

100 גרם שוקולד לבן

200 גרם חלב מרוכז רבע כפית מלח (לא לוותר) 150 גרם פקאן קלוי 5 כפות טופי קרמל (ראו מתכון בפחזניות)/ממרח לוטוס/ריבת חלב



אופן ההכנה:

תבנית/רינג אינגליש קייק באורך 30 ס"מ קולים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות פקאנים ל10 דקות קוצצים ומצננים. קוצצים שוקולדים מניחים בסיר מוסיפים חלב מרוכז ומלח . מחממים על אש בינונית. עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה מוסיפים פקאנים קצוצים מעבירים לתבנית/מסגרת מרופדת בנייר אפיה. משטחים ומוסיפים קרמל נוזלי מעט ומקשקשים בעזרת סכין. אופציה לפזר מלח פלור דה סל. מקפיאים שעה מסירים מהתבנית וחותכים למיליון קוביות של אושר.

1117 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול