top of page
חיפוש
  • חסי סגל

קינדר בואנו פיסטוק

גרסה שלי לקינדר בואנו ביתי בטעמי פיסטוק

כמה שזה טעים וואו!

זה רק נראה כמו משהו שקשה להכין בבית,אבל ממש לא.

ברגע שמבינים את הקטע זה קל קל אין פה מיקסר מה שכן צריך זה לבקר בחנות מתמחה לאפיה.


קינדר בואנו פיסטוק (8 חטיפים)


לבסיס :תבנית/פורמה בקוטר 10 ס״מ(רוחב)


26 ס״מ (אורך)

לכדורים תבנית סיליקון חצי כדור בקוטר 2 ס״מ


לבסיס ולחצאי כדור:

120 גרם שוקולד לבן מומס

60 גרם מחית פיסטוק

90 גרם פייטה פויטין

30 גרם פיסטוקים טחונים (אפשר להחליף בעוד פייטה)

קורט נדיב של מלח


למילוי קרם:(ניתן למלא בממרח פיסטוק מוכן)


60 מ״ל שמנת מתוקה

120 גרם שוקולד לבן קצוץ דק

כפית גדושה מחית פיסטוק


לציפוי:

250 גרם שוקולד חלב מומס

40 גרם חמאת קקאו מומסת


מעט שוקולד לבן עם מחית פיסטוק מומס לקישוט


אופן ההכנה:


בקערה מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה ומחלקים ל2 חלקים.


חלק אחד משטחים בתחתית התבנית בעזרת פלטה מדורגת או בעזרת תחתית כוס לעובי דקיק ואחידומקררים.




את החלק השני מחלקים בתוך תבניות מיני חצי כדור.


בעזרת כפית מדידה יוצרים שקע (חשוב להקפיד לדקק כמה שאפשר לשמור מקום למילוי)


מקררים את תבנית החצי כדור ל15 דקות עד התקשות.


מכינים את המילוי:

ממיסים שוקולד לבן קצוץ עם שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים קצרים,מערבבים לתערובת אחידה מוסיפים מחית פיסטוק ומעבירים לשקית זילוף.


ומזלפים בתוך החצי כדור החלול מילוי בנדיבות (מה שנוזל הוא הדבק שמדביק את הכדורים לבסיס)


מסדרים את הכדורים בשורות (כמו בתמונה)


בעזרת סכין פורסים למלבנים ומעבירים בזהירות למקפיא להקפאה של חצי שעה או עד שהממרח מתקשהמאוד ומוכן לציפוי.



לציפוי:


מערבבים שוקולד ושמן/חמאת קקאו


חשוב שהשוקולד יהיה בטמפרטורת חדר ולא חם מידי לציפוי מושלם.


בעזרת קיסמים/מזלג טובלים את המלבני הקינדר.

 בתוך השוקולד המומס מנערים מעט ומניחים על נייר אפיה להתקשות.מניחים מעט שוקולד לבן מומס בשקית זילוף גוזרים בקצה חלק קטנטן ממש ומזלפים על החטיפים ומקפיאים 5 דקות להתייצבות.

שומרים במקפיא.

מפשירים ואוכלים בטמפרטורת החדר.




916 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page