גרנולה קרנץ׳ עם חלב ככה הכי טעים אפשר להוסיף גם ליוגורט עם פירות טריים. או סתם לנשנש ישר מהצנצנת.
קראנץ׳ גרנולה
המידות מתייחסות לכוס מדידה בנפח 240 מ״ל
1 כוס שיבולת שועל שלמה (100 גרם)
חצי כוס פקאן טבעי
חצי כוס אגוזי לוז טבעיים קלופים/אגוזים מסוג שונה
חצי כוס גפרורי שקדים/שקדים טבעיים
חצי כוס גרעיני דלעת
חצי כוס קוקוס
4 כפות גדושות מייפל טבעי
2 כפות שמן קוקוס/חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות
במעבד מזון טוחנים חצי כוס שיבולת שועל לאבקה גרוסה מוסיפים פקאן שקדים ואגוזי לוז טוחנים בפולסים קצרים.מוסיפים גרעיני דלעת וקוקוס ומערבבים.
מוסיפים שמן קוקוס ומייפל ומלח ומערבבים לתערובת אחידה.
משטחים עם ידיים מעט רטובות על גבי נייר אפיה בשכבה דקה יחסית.
אופים 20 דקות (חשוב בין לבין לבדוק ש גרנולה לא נשרפת. אם יש צורך מוסיפים עוד זמן)
*תלוי בעוצמת התנור. מוציאים את הגרנולה שהיא מקבלת צבע יפה.וקריספית
מצננים שוברים לחתיכות ושומרים בצנצנת .
.
היי הכנתי את המתכון ויצא טעים מאוד אך לא התגבש לחתיכות אלא נשאר תפזורת גרנולה. אשמח לדעת מה להוסיף שיתגבש?