חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות פקאן ושוקולד לבן לפסח

העוגיות הכי טעימות שתכיני לפסח.

מתחייבת על זה.

כמובןןן אם אתם מחובבי פקאן ושוקולד לבן.

ובמיוחד אם את נמנעים מגלוטן קטניות ושרויה.

לא יכולים ליהות עוגיות טובות יותר.

שנתחיל?


עוגיות פקאן שוקולד לבן

לעוגיות

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם אבקת שקדים

50 גרם פקאן טבעי טחון

35 גרם קמח תפו"א

רבע כפית מלח

50 גרם סוכר חום כהה

50 גרם סוכר לבן

רבע כפית סודה לשתיה

1 חלמון

לתוספות:

100 גרם שוקולד לבן חתוך גס

100 גרם אגוזי פקאן קלויים וגריסים גס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות

מניחים 100 גרם פקאן בתבנית אפיה.

קולים בתנור שחומם מראש 10 דקות ומצננים

בקערת מעבד מזון או מיקסר מניחים קוביות חמאה.2 סוגי סוכר מלח פקאן טחון אבקת שקדים .סודה לשתיה .קמח תפוחיאדמה. ומערבלים לקבלת פירורים .מוסיפים חלמון .מערבלים דקה לקבלת בצק.ומוסיפים שוקולד לבן ופקאנים גרוסים. מגלגלים לעוגיות .( הבצק רך)

מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה .מקפיאים 30 דקות במקרר (אפשר גם יותר )

אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל10-12דקות.

עד הזהבה.



1619 צפיות1 תגובות
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png