העוגיות הכי טעימות שתכינו לפסח (באחריות)
אם אתם מחובבי שילוב של פקאן ושוקולד לבן.
ללא מגלוטן קטניות ושרויה.
שנתחיל?
עוגיות פקאן שוקולד לבן
לעוגיות
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת שקדים
50 גרם פקאן טבעי טחון
35 גרם קמח תפו"א/קורנפלור
רבע כפית מלח
50 גרם סוכר חום כהה
50 גרם סוכר לבן
רבע כפית סודה לשתיה
1 חלמון
לתוספות:
100 גרם שוקולד לבן חתוך גס
100 גרם אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות
מניחים 100 גרם פקאן בתבנית אפיה.
קולים בתנור שחומם מראש 10 דקות ומצננים
בקערת מעבד מזון או מיקסר מניחים קוביות חמאה.2 סוגי סוכר מלח פקאן טחון אבקת שקדים .סודה לשתיה. קמח תפוחי אדמה. ומערבלים לקבלת פירורים .מוסיפים חלמון .מערבלים דקה לקבלת בצק.ומוסיפים שוקולד לבן ופקאנים גרוסים.
מגלגלים לעוגיות(50 גרם עוגיה )
במידה והבצק רך מאוד מקררים ל20 דקות,
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה .
אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל8-10.
עד הזהבה.
וואוו חסי זה כל כך מושלם, הכנתי עכשיו שיהיה לפסח ואם זה לא הייתי אני שמכינה בכלל לא הייתי חושבת שזה כשל''פ תודה על המתכונים המעולים שלך😘
היי, במה אפשר להחליף את הקמח תפוחי אדמה? תודה(: