top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות פקאן ושוקולד לבן לפסח

עודכן: 15 בינו׳

העוגיות הכי טעימות שתכינו לפסח (באחריות)

אם אתם מחובבי שילוב של פקאן ושוקולד לבן.

ללא מגלוטן קטניות ושרויה.

שנתחיל?



עוגיות פקאן שוקולד לבן

לעוגיות

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם אבקת שקדים

50 גרם פקאן טבעי טחון

35 גרם קמח תפו"א/קורנפלור

רבע כפית מלח

50 גרם סוכר חום כהה

50 גרם סוכר לבן

רבע כפית סודה לשתיה

1 חלמון

לתוספות:

100 גרם שוקולד לבן חתוך גס

100 גרם אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס


 



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות

מניחים 100 גרם פקאן בתבנית אפיה.

קולים בתנור שחומם מראש 10 דקות ומצננים

בקערת מעבד מזון או מיקסר מניחים קוביות חמאה.2 סוגי סוכר מלח פקאן טחון אבקת שקדים .סודה לשתיה. קמח תפוחי אדמה. ומערבלים לקבלת פירורים .מוסיפים חלמון .מערבלים דקה לקבלת בצק.ומוסיפים שוקולד לבן ופקאנים גרוסים.


מגלגלים לעוגיות(50 גרם עוגיה )

במידה והבצק רך מאוד מקררים ל20 דקות,

מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה .

אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל8-10.

עד הזהבה.




12,284 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page