top of page

עוגיות שיבולת שועל פקאן

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 1 ביוני 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 1 במאי 2024


ree

מתכון:

עוגיות

1 כוס קווקר/שיבולת שועל טחונה (80 גרם)

1 כוס קמח כוסמין (120 גרם)

1/2 כפית סודה לשתיה

1 וחצי כוסות פקאן גרוס דק (150 גרם) במעבד מזון

חצי כוס שמן קוקוס נוזלי (מומס) 120 מ"ל

חצי כוס סירופ מייפל טבעי (120 מ"ל)

1 כפית תמצית או מחית וניל

קורט מלח


לקישוט:

(לא חובה ) אגוזי פקאן טבעיים.

אופציה להוסיף לעוגיות 150 גרם שוקולד 60% קצוץ גס


ree

אופן ההכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות.

מערבבים בקערה קמח.קווקר.פקאנים

מוסיפים שמן קוקוס מייפל וניל ומלח.

מגלגלים כדורים מניחים אגוז פקאן מלמעלה .

אופים 15 דקות.

עד שהעוגיות מזהיבות .


ree


3 תגובות


Jenny Shmurak
Jenny Shmurak
07 במאי 2022

מה גודל העוגיות(גר) או כמה עוגיות יוצאות?

לייק

Nuphar Atzmoni
Nuphar Atzmoni
06 ביוני 2020

נראה מעולה!

הכמויות של שיבולת השועל והפקאן- זה לפני או אחרי טחינה וגריסה? הכוונה שאני צריכה למשל 150 ג' אגוזי פקאן קלופים- ואותם אני טוחנת? או שאני קודם גורסת כמות של פקאנים ואז מודדת מתוכם 150 ג'?

לייק
Pazit Avrahami
Pazit Avrahami
12 במאי 2022
בתשובה לפוסט של

150 גרם זה 150 גרם גרוס או לא

לייק
bottom of page