חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שיבולת שועל פקאן

את העוגיות האלה אני מכינה שאני רוצה לאזן.

אחרי חגים (שבועות היה טעיםםם)

העוגיות לא מרגישות כמו פשרה.

הן מושלמות פריכות טעימות.

עוגיות שקשה להשאר אדישים אליהם גם לאנשים שלא אוהבים בריא באופן כללי. (כמו ילדים) עפים על העוגיות.


מתכון:

עוגיות

1 כוס קווקר/שיבולת שועל טחונה (80 גרם)

1 כוס קמח כוסמין (120 גרם)

1/2 כפית סודה לשתיה

1 וחצי כוסות פקאן גרוס דק (150 גרם) במעבד מזון

חצי כוס שמן קוקוס נוזלי (מומס) 120 מ"ל

חצי כוס סירופ מייפל טבעי (120 מ"ל)

1 כפית תמצית או מחית וניל

קורט מלח


לקישוט:

(לא חובה ) אגוזי פקאן טבעיים.

אופציה להוסיף לעוגיות 150 גרם שוקולד 60% קצוץ גס



אופן ההכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות.

מערבבים בקערה קמח.קווקר.פקאנים

מוסיפים שמן קוקוס מייפל וניל ומלח.

מגלגלים כדורים מניחים אגוז פקאן מלמעלה .

אופים 15 דקות.

עד שהעוגיות מזהיבות .




4521 צפיות1 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול