top of page
חיפוש
חסי סגל

עוגיות שיבולת שועל פקאן

עודכן: 1 במאי


מתכון:

עוגיות

1 כוס קווקר/שיבולת שועל טחונה (80 גרם)

1 כוס קמח כוסמין (120 גרם)

1/2 כפית סודה לשתיה

1 וחצי כוסות פקאן גרוס דק (150 גרם) במעבד מזון

חצי כוס שמן קוקוס נוזלי (מומס) 120 מ"ל

חצי כוס סירופ מייפל טבעי (120 מ"ל)

1 כפית תמצית או מחית וניל

קורט מלח


לקישוט:

(לא חובה ) אגוזי פקאן טבעיים.

אופציה להוסיף לעוגיות 150 גרם שוקולד 60% קצוץ גס


 

אופן ההכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות.

מערבבים בקערה קמח.קווקר.פקאנים

מוסיפים שמן קוקוס מייפל וניל ומלח.

מגלגלים כדורים מניחים אגוז פקאן מלמעלה .

אופים 15 דקות.

עד שהעוגיות מזהיבות .




10,899 צפיות3 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

3 Comments


Jenny Shmurak
Jenny Shmurak
May 07, 2022

מה גודל העוגיות(גר) או כמה עוגיות יוצאות?

Like

Nuphar Atzmoni
Nuphar Atzmoni
Jun 06, 2020

נראה מעולה!

הכמויות של שיבולת השועל והפקאן- זה לפני או אחרי טחינה וגריסה? הכוונה שאני צריכה למשל 150 ג' אגוזי פקאן קלופים- ואותם אני טוחנת? או שאני קודם גורסת כמות של פקאנים ואז מודדת מתוכם 150 ג'?

Like
Pazit Avrahami
Pazit Avrahami
May 12, 2022
Replying to

150 גרם זה 150 גרם גרוס או לא

Like
bottom of page