בואו נדבר על שוקולד וגבינה והשילוב ומה שבינהם זה או שממש אבל ממש אוהבים או שלא (וחבל ) ולמה אני אומרת שחבל כי אני אישית הייתי בצד של אלו לא אוהבים אבל אחרי כמה ניסיונות שונים. גיליתי התמכרות חדשה. וממליצה לכם בחום לנסות.
בראוניז גבינה ושוקולד
תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ
לבסיס בראוניז
3 ביצים
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1 כוס פחות 2 כפות (120 גרם) קמח
6 כפות קקאו (60 גרם) מנופה מגושים
50 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
למלית גבינה:
1 מכל (225 גרם) גבינת שמנת
1 מכל (250 גרם) גבינה לבנה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
2 ביצים
כפית וניל
2 כפות קורנפלור
לציפוי:
125 גרם שוקולד חלב או מריר
1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
כף גדושה (50 גרם) ממרח שוקולד אהוב (נוטלה.פסק זמן ועוד)
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מכינים את הבסיס:
מקציפים במיקסר ביצים שלמות, סוכר, וניל ומלח במשך 5 דקות לקבלת תערובת תפוחה.
בקערה נפרדת ממיסים שוקולד וחמאה.
מקפלים לתוך תערובת הביצים. מוסיפים קמח, קקאו ושוקולד קצוץ ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. אופים 10 דקות.
מצננים, משאירים את התנור דולק ומורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות.
בנתיים מכינים את מלית הגבינה:
טורפים בקערה גבינות, סוכר, וניל, ביצים וקורנפלור לתערובת חלקה ללא גושים.
שופכים על הבסיס ואופים 35 דקות, מצננים ושומרים בקירור.
מכינים את הציפוי:
ממיסים שוקולד, שמנת מתוקה וממרח שוקולד.
מערבבים לתערובת חלקה.
2 אפשרויות ציפוי :
1. שומרים בטמפרטורת החדר כמה שעות עד לקבלת מרקם יציב ונוח לזילוף ומזלפים צורת ספירלה. https://www.cookstock.co.il/items/1263250-%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%97-TOURBILLON- 100-%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%98#
2. שהציפוי מוכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לתבנית ספירלה מקפיאים עד שקפוא לחלוטין ומניחים על העוגה.
טיפים של קווין:
אפשר לאפות בתבנית מרובעת 20 ס"מ ולחתוך לקוביות בראוניז
המתכון הופק עבור מגזין טעימות צילום: דניאל לילה סטיילנג: נועה קנריק
Kommentare