![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_a1f0704d0f6145a3a57681fdaf07ebb8~mv2.jpeg/v1/fill/w_980,h_980,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_a1f0704d0f6145a3a57681fdaf07ebb8~mv2.jpeg)
תבנית בקוטר 20/30
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס פרוסות שקדים
1/2 כוס פקאן טבעי קצוץ
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
1/2 כוס מייפל טבעי או דבש
קורט מלח
![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_8c8ebc3af70241bf86b1cfdb84ca2901~mv2.png/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_8c8ebc3af70241bf86b1cfdb84ca2901~mv2.png)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
טורפים בקערה מייפל/דבש ושמן קוקוס ומלח לתערובת אחידה. מוסיפים שיבולת שועל אגוזים ושקדים ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.
![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_4ae0cab72ae74ce48bae0115ad3fc0ba~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1742,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_4ae0cab72ae74ce48bae0115ad3fc0ba~mv2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_edfb54adf7d943e486c9bcde1f01e218~mv2.png/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_edfb54adf7d943e486c9bcde1f01e218~mv2.png)
משטחים ומהדקים היטב על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים 20-30 דקות עד שזהוב.
מצננים לחלוטין ושוברים לחתיכות.
שומרים בצנצנת אטומה
![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_23a19f56664f432b9f35b3c78de5e97f~mv2.jpeg/v1/fill/w_980,h_980,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_23a19f56664f432b9f35b3c78de5e97f~mv2.jpeg)
![](https://static.wixstatic.com/media/535eea_03b2669dcff8401ca6b9e390704e8ada~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_980,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/535eea_03b2669dcff8401ca6b9e390704e8ada~mv2.jpg)
Comments