top of page
חיפוש
  • חסי סגל

גרנולה קראנץ׳ קריספי

עודכן: 15 בינו׳ 2023


תבנית בקוטר 20/30


2 כוסות שיבולת שועל שלמה

1 כוס פרוסות שקדים

1/2 כוס פקאן טבעי קצוץ

1/4 כוס שמן קוקוס מומס

1/2 כוס מייפל טבעי או דבש

קורט מלח



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות

טורפים בקערה מייפל/דבש ושמן קוקוס ומלח לתערובת אחידה. מוסיפים שיבולת שועל אגוזים ושקדים ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.







משטחים ומהדקים היטב על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים 20-30 דקות עד שזהוב.


מצננים לחלוטין ושוברים לחתיכות.

שומרים בצנצנת אטומה




7,993 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Commentaires


bottom of page