הדגנים הכי ממכרים עכשיו בגרסה הביתית (והיותר טעימהה שלהם) לסרטון הכנה לחצו כאן
דליפקאן
מתכון:
300 גרם ברנפלקס חיטה מלאה/או קורנפלקס
100 גרם שקדים פרוסים
100 גרם אגוזי פקאן טבעיים קצוצים גס
חצי כוס מייפל טבעי/דבש
5 כפות שמן
קורט מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות.
מערבבים ברנפלקס שקדים ופקאן מערבבים בקערה נפרדת מייפל ושמן ומלח מערבבים לאיחוד.
משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים 10-15 דקות,או עד זה שקדים זהובים.
מצננים לחלוטין מעבירים לצנצנת אטומה.
אוכלים או עם חלב או עם יוגורט ופירות או סתם מנשנשים לצד הקפה😁
תגובות