top of page
חיפוש
חסי סגל

דליפקאן

הדגנים הכי ממכרים עכשיו בגרסה הביתית (והיותר טעימהה שלהם) לסרטון הכנה לחצו כאן


דליפקאן

מתכון:

300 גרם ברנפלקס חיטה מלאה/או קורנפלקס

100 גרם שקדים פרוסים

100 גרם אגוזי פקאן טבעיים קצוצים גס

חצי כוס מייפל טבעי/דבש

5 כפות שמן

קורט מלח

אופן ההכנה:



מחממים תנור ל160 מעלות.

מערבבים ברנפלקס שקדים ופקאן מערבבים בקערה נפרדת מייפל ושמן ומלח מערבבים לאיחוד.

משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.



אופים 10-15 דקות,או עד זה שקדים זהובים.

מצננים לחלוטין מעבירים לצנצנת אטומה.

אוכלים או עם חלב או עם יוגורט ופירות או סתם מנשנשים לצד הקפה😁




1,920 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות


bottom of page