חיפוש
  • חסי סגל

מגנום עוגיות שוקולד צ’יפס

לסרטון הכנה הקליקו כאן


לעוגיות שוקולד צ’יפס


100 גרם חמאה רכה מאוד

100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)

50 גרם סוכר חום כהה (רבע כוס)

1 ביצה בטמפרטורת חדר

רבע כפית מלח (לא לוותר)

200 גרם קמח לבן

חצי כפית סודה לשתיה

200 גרם שוקולד צ’יפס איכותי


לגלידה (16 מיני מגנום)


250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% קרה

150 גרם חלב מרוכז

***אופציה להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג

לחילוץ קל יותר

4-5 עוגיות מפוררות

לציפוי:

300 גרם שוקולד חלב מומס

60 גרם חמאת קקאו מומסת



 


אופן ההכנה:



מכינים עוגיות:

בקערה טורפים (ללא מיקסר)

חמאה 2 סוגי סוכר ומלח לתערובת חלקה ואוורירית מוסיפים ביצה טורפים דקה לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים קמח וסודה לשתיה מערבבים בקצרה לאיחוד מערבבים לתוך התערובת שוקולד צ’יפס.

מכסים בניילון נצמד.

שומרים במקרר כמה שעות (מומלץ לילה שלם)

מחממים תנור ל175 מעלות.

מגלגלים כדורים ואופים 12 דקות.

למיני עוגיות:

מגלגלים עוגיות בגוגל פיצפון ממש (גודל של שוקולד צ’יפס ) ועוד מעט בצק

אופים 7-8 דקות

ומצננים



למתכון לא צריך את כל העוגיות את מה שנשאר אוכלים בנפרד.

לגלידה:

מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל  לקצפת יציבה מאוד.

מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.

מוסיפים לתערובת שברי עוגיות שוקולד צ’יפס

מזלפים לתוך תבניות המגנום מחדירים פנימה מקל מיישרים ומקפיאים.

ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין ומחלצים.

שימו לב להקפיא במקפיא חזק וקפוא מאוד.

למקפיא שנפתח הרבה במהלך היום קשה להחזיק טמפרטורה נמוכה.

מערבבים את חומרי הציפוי מעבירים לכוס צרה.

טובלים את הארטיקים הקפואים.



שימו לב טובלים ארטיקים קפואים בציפוי בטמפרטורת חדר ולא ציפוי חם.

מיד בסיום הטבילה מניחים מיני עוגיות שוקולד צ’יפס.



871 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול