top of page
חיפוש

מתכון לדליפקאן בגרסה הביתית

חסי סגל


דליפקאן

300 גרם ברפלקס חיטה מלאה או קורנפלקס (4 וחצי כוסות)

רבע כוס מייפל טבעי

5 כפות שמן רגיל או שמן קוקוס

100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס

100 גרם פרוסות שקדים

קורט מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות.

מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה.

עד שהכל מצופה היטב ומניחים על מגש אפיה מרופד בנייר אפיה אופים 20 דקות ומערבבים מידי פעם ומחזירים לאפיה.

בודקים שהשקדים קלויים וזהובים ככה יודעים שמוכן וקריספי.


Kommentare


bottom of page