חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות פרמזן טימין



45-50 עוגיות

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

3 כפות שמן קנולה

2 כפיות סוכר

1 כפית מלח

רבע כפית שום גבישי

קורט פלפל שחור (או יותר לפי הטעם)

1 ביצה

350 גרם קמח (2 וחצי כוסות)

1 כפית אבקת אפיה

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק /גבינת גרנה פנדו/מוצרלה

כף טימין טרי/יבש





אופן ההכנה:


במעבד מזון מניחים חמאה.קמח אבקת אפיה ומלח תבלינים.

מערבבים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים דקים מוסיפים ביצה טימין וגבינה מערבלים לאיחוד מאחדים.

עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעתיים.

מחלקים ל2 חלקים שווים.

מקמחים משטח עבודה.

מרדדים כל חלק לעלה עבה.

ומפזרים עלי טימין ומרדדים שוב לעלה דק

לקבלת דוגמא על הבצק (אם רוצים)

קורצים עוגיות.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מקפיאים 10 דקות

ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל10-12 דקות עד הזהבה וריח משגע בכל הבית.

מפזרים פרמזן.

הצעת הגשה: גבינת שמנת וסלמון מעושן.




443 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול