
ריבועי גבינה שיש ריבה
תבנית מרובעת בקוטר 20*20
לבסיס:
18 עוגיות אוראו כולל הקרם
60 גרם חמאה מומסת
למלית:
1 מיכל גבינת שמנת נפוליון 27% (225 גרם)
1 מיכל גבינה לבנה 5% (250 גרם)
2 ביצים L
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1 כפית מחית וניל
1 כף קורנפלור
לשיוש:
6 כפות גדושות ריבה תות/ פטל איכותית
כף מיץ לימון
כף מים רותחים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות
טוחנים עוגיות אוראו במעבד מזון לפירורים דקים.
מוסיפים חמאה מומסת .ומערבבים לקבלת פירורים לחים
מהדקים לתחתית התבנית בעזרת גב של כף לתחתית אחידה. ושומרים במקפיא
מכינים מלית:
בקערה טורפים (לא מקציפים )
2 סוגי גבינות סוכר ביצים קורנפלור. וניל לתערובת אחידה .
טוחנים את כל רכיבי הריבה לממרח חלק.
מוזגים את מלית הגבינה לתוך הבסיס הקפוא .
מניחים ממרח ריבה מעל הגבינה ובעזרת קיסם יוצרים צורת שיש.

אופים שעה.
מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
נשמר בקופסא 3-4 ימים
Comments