חיפוש
  • חסי סגל

ארטיק יוגורט תות


קיץ לוהט ואין כמו ארטיקים שמכינים בבית.

שאנחנו שולטים בטעם שאנחנו אוהבים ורמת המתיקות.

אפשר לשחק עם פירות שונים טעמים חדשים.






6 תבניות ארטיק גדולות*

50 גרם סוכר

1 כף דבש

50 מ״ל מים רותחים

250 גרם תותים קפואים

כפית מיץ לימון

250 גרם יוגורט יווני

4-5 כפות ריבת פטל/תות איכותית (לא חובה)

אופן ההכנה :

מכינים מי סוכר:

מערבבים מים רותחים עם סוכר.

ממתינים כ2 דקות עד שהסוכר נמס.

מוסיפים למי סוכר יוגורט ולימון מערבבים לתערובת חלקה.

טוחנים במעבד מזון/נינג’ה תותים.

מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר.

טוחנים למרקם חלק.

מניחים בתבנית יוגורט נקי.מוסיפים את מלית התות.

משיישים בעזרת קיסם/שיפוד.

מוסיפים כפית ריבה ומשיישים שוב.

מקפיאים כמה שעות.

אפשר להכין בכל סוג של תבנית שיש לכם.

וגם בתבנית גדולה.




1184 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול