חיפוש
  • חסי סגל

בראוניז בלונדי

עודכן ב: 17 דצמ 2020


בראוניז בלונדי מושלמים וכל מילה נוספת מיותרת..

תבנית מרובעת קוטר 20/20

לתחתית בצק פריך:

100 גרם חמאה רכה

50 גרם אבקת סוכר

140 גרם קמח

1 חלמון

לבראוניז:

200 גרם שוקולד מריר עדיפות ל60%

150 גרם חמאה

170 גרם סוכר

רבע כפית מלח

3 ביצים בטמפרטורת חדר

70 גרם קמח לבן

כף קקאו

50 גרם שוקולד חלב קצוץ גס

5-6 קוביות בלונדי בראוניז

לקישוט:

70 גרם בלונדי שמנת/קרמל מלח מומס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות (חום עליון תחתון)

בקערת מעבד המזון מעבדים את חומרי הבצק בפולסים קצרים לבצק אחיד.

מרדדים בין 2 ניירות אפיה.

מעבירים את הבצק המרודד לתוך התבנית ואופים במשך 15 דקות או עד הזהבה ומצננים.


משאירים את התנור דולק.

בנתיים מכינים את מלית הבראוניז

בקערה מניחים שוקולד מריר קצוץ וחמאה ממיסים במיקרוגל או בבן מארי עד להמסה חלקה ומבריקה.

מוסיפים סוכר מלח טורפים ומוסיפים ביצים קמח וקקאו.

מערבבים בקצרה לאיחוד.

מוסיפים שוקולד חלב קצוץ,

יוצקים את בלילת הבראוניז על הבצק האפוי ומשטחים.

דוחפים פנימה קוביות בראוניז בלונדי.

יוצקים שוקולד בלונדי מומס ומשיישים

אופים במשך 25 דקות (לא יותר)




מצננים לחלוטין אפשר במקרר (שעתיים מינימום)

ופורסים לריבועי בראוניז חלומיים

6603 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול