בראוניז במבה נוגט בייגלה
- חסי סגל
- לפני שעתיים
- זמן קריאה 1 דקות

בראוניז במבה נוגט בייגלה
לבסיס: תבנית בקוטר 24 ס״מ
120 גרם חמאת בוטנים
50 גרם סוכר (רבע כוס)
30 גרם קמח (3 כפות )
לבראוניז:
200 גרם שוקלד מריר איכותי קצוץ
180 מ״ל שמן
רבע כפית מלח (לא לוותר)
4 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
140 גרם קמח (1 כוס)
1 כף קקאו
4 כפות חמאת בוטנים
4 כפות ממרח נוגט
50 גרם שוקולד צ’יפס איכותי/שוקולד קצוץ
בייגלה שמיניות
אופן הכנה
מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה מערבבים את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד.
משטחים על גבי תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה .
אופים 10 דקות להזהבה ומצננים.
ומשאירים תנור דולק.
בנתיים מכינים מלית בראוניז.
ממיסים שוקלד במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת שוקלד מבריקה וחלקה.
מוסיפים שמן טורפים ומוסיפים סוכר מלח,מוסיפים ביצים אחד אחד .וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים רק עד איחוד .
יוצקים את התערובת הבראוניז לתבנית על גבי הבסיס האפוי.
מזלפים חמאת בוטנים וממרח נוגט מעל התערובת. ויוצרים צורת שיש עם סכין/קיסם מפזרים שוקולד צ’יפס מסדרים בייגלה בשורות.
אופים במשך 20-25* דקות.
הפנים נראה רך ולא אפוי אך מתייצב במקרר.
*תלוי בעוצמת התנור ותוכנית התנור.
חותכים לקוביות קטנות

