top of page
חיפוש
  • חסי סגל

אלפוחרס של פסח

עודכן: 15 בינו׳


140 גרם קמח שקדים

40 גרם קמח תפו״א או קורנפלור

50 גרם אבקת סוכר

50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

2 חלמונים

ריבת חלב

קוקוס





אופן ההכנה:

במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים מלבד חלמונים מעבדים לפירורים דקים מוסיפים חלמונים מערבלים דקה לקבלת בצקאחיד ומעט דביק.

מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה.

מקררים שעה במקרר

ממחמים תנור ל170 מעלות

קורצים לעיגולים בקוטר 4-5 ס״מ (או מה שיש)

אופים 8 דקות מצננים ומזלפים ריבת חלב מגלגלים בקוקוס.


3,379 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page