top of page
חיפוש
חסי סגל

בראוניז פרווה לפסח

עודכן: 15 בינו׳ 2023

בראוניז זה פיתרון מהיר וזמין (שהאורחים מתקשרים שהם בדרך) תמיד קל טעים.

ואפשר לשחק תמיד עם תוספות כמו אגוזים מסוגים שונים.

שילוב של ממרחים אהובים.



בראוניז

תבנית בקוטר 20*20


200 גרם שוקולד מריר קצוץ

180 מ"ל שמן אגוזים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

רבע כפית מלח

3 כפות קקאו

חצי כוס אבקת שקדים מולבנים

חצי כוס שוקולד ציפס


אופן ההכנה :


מחממים תנור ל175 מעלות.


בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי

להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.

קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס

טורפים לתערובת חלקה .

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות.


מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 20-25 דקות*

זמן האפיה משתנה מתנור לתנור שימו לב.

חשוב להימנע מאפיית יתר.

מצננים את הבראוניז כמה שעות במקרר.


לעוד שאלות אני זמינה יותר באינסטגרם בהודעות פרטיות❤️


8,731 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 commentaire


Goli
Goli
14 avr. 2022

שמן קנולה גם תופס?


J'aime
bottom of page