בראוניז זה פיתרון מהיר וזמין (שהאורחים מתקשרים שהם בדרך) תמיד קל טעים.
ואפשר לשחק תמיד עם תוספות כמו אגוזים מסוגים שונים.
שילוב של ממרחים אהובים.
בראוניז
תבנית בקוטר 20*20
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 מ"ל שמן אגוזים
4 ביצים
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
רבע כפית מלח
3 כפות קקאו
חצי כוס אבקת שקדים מולבנים
חצי כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה :
מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי
להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.
קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס
טורפים לתערובת חלקה .
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 20-25 דקות*
זמן האפיה משתנה מתנור לתנור שימו לב.
חשוב להימנע מאפיית יתר.
מצננים את הבראוניז כמה שעות במקרר.
לעוד שאלות אני זמינה יותר באינסטגרם בהודעות פרטיות❤️
שמן קנולה גם תופס?