חיפוש
  • חסי סגל

בראוניז פרווה לפסח

בראוניז זה פיתרון מהיר וזמין (שהאורחים מתקשרים שהם בדרך) תמיד קל טעים.

ואפשר לשחק תמיד עם תוספות כמו אגוזים מסוגים שונים.

שילוב של ממרחים אהובים.



בראוניז

תבנית בקוטר 20*20


200 גרם שוקולד מריר קצוץ

180 מ"ל שמן אגוזים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

רבע כפית מלח

3 כפות קקאו

חצי כוס אבקת שקדים מולבנים

חצי כוס שוקולד ציפס


אופן ההכנה :


מחממים תנור ל175 מעלות.


בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי

להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.

קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס

טורפים לתערובת חלקה .

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות.


מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 20-25 דקות*

זמן האפיה משתנה מתנור לתנור שימו לב.

חשוב להימנע מאפיית יתר.

מצננים את הבראוניז כמה שעות במקרר.


לעוד שאלות אני זמינה יותר באינסטגרם בהודעות פרטיות❤️

https://www.instagram.com/p/B-xL6T-jBiJ/?igshid=a4bj8ln2ogp5


992 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול