top of page
חיפוש
  • חסי סגל

בראוניז פרווה לפסח

עודכן: 15 בינו׳

בראוניז זה פיתרון מהיר וזמין (שהאורחים מתקשרים שהם בדרך) תמיד קל טעים.

ואפשר לשחק תמיד עם תוספות כמו אגוזים מסוגים שונים.

שילוב של ממרחים אהובים.



בראוניז

תבנית בקוטר 20*20


200 גרם שוקולד מריר קצוץ

180 מ"ל שמן אגוזים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

רבע כפית מלח

3 כפות קקאו

חצי כוס אבקת שקדים מולבנים

חצי כוס שוקולד ציפס


אופן ההכנה :


מחממים תנור ל175 מעלות.


בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי

להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.

קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס

טורפים לתערובת חלקה .

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות.


מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 20-25 דקות*

זמן האפיה משתנה מתנור לתנור שימו לב.

חשוב להימנע מאפיית יתר.

מצננים את הבראוניז כמה שעות במקרר.


לעוד שאלות אני זמינה יותר באינסטגרם בהודעות פרטיות❤️

https://www.instagram.com/p/B-xL6T-jBiJ/?igshid=a4bj8ln2ogp5


6,037 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page