top of page

בראוניז פרווה לפסח

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 11 באפר׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023

בראוניז זה פיתרון מהיר וזמין (שהאורחים מתקשרים שהם בדרך) תמיד קל טעים.

ואפשר לשחק תמיד עם תוספות כמו אגוזים מסוגים שונים.

שילוב של ממרחים אהובים.



בראוניז

תבנית בקוטר 20*20


200 גרם שוקולד מריר קצוץ

180 מ"ל שמן אגוזים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

רבע כפית מלח

3 כפות קקאו

חצי כוס אבקת שקדים מולבנים

חצי כוס שוקולד ציפס


אופן ההכנה :


מחממים תנור ל175 מעלות.


בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי

להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.

קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס

טורפים לתערובת חלקה .

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות.


מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 20-25 דקות*

זמן האפיה משתנה מתנור לתנור שימו לב.

חשוב להימנע מאפיית יתר.

מצננים את הבראוניז כמה שעות במקרר.


לעוד שאלות אני זמינה יותר באינסטגרם בהודעות פרטיות❤️


2 Comments


רחלי אמסלם
רחלי אמסלם
Apr 10

בדרך להכין.. ונתקעתי.. יש לי רק שקדים טחונים לא מולבנים(הכוונה טחונים עם הקליפה( יעבוד גם כן?

Like

Goli
Goli
Apr 14, 2022

שמן קנולה גם תופס?


Like
bottom of page