חיפוש
  • חסי סגל

חטיף קינדר בואנו גלידה





לבסיס (מסגרת/תבנית 20*30)


120 גרם שוקולד לבן מומס

60 גרם ממרח פרלינה נוגט

60 גרם פייטה פויטין או שבבי גביעי גלידה פריכים

60 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים טחונים

קורט נדיב של מלח

לגלידת קינדר:(3 תבניות סיליקון שקעים חצי כדור)

250 גרם שמנת מתוקה 38% שומן

200 גרם חלב מרוכז

למילוי:

200 גרם ממרח קינדר

לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

70 גרם חמאה קקאו

20 גרם שוקולד מריר מומס לקישוט



אופן ההכנה:




בקערה מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה.

משטחים בעזרת פלטה משטחים בתחתית התבנית לשכבה דקה.

מכסים את התבנית ושומרים במקרר להתייצבות.



מכינים גלידה:

מקציפים שמנת מתוקה קרה במיקסר לקצפת יציבה מאוד. מוספים חלב מרוכז וממרח ומערבבים לתערובת אחידה,

מזלפים לתבנית החצי כדור עד 3/4 גובה

מזלפים ממרח קינדר במרכז הכדור מיישרים ומקפיאים.

נשאר מעט מהתערובת ניתן לשטח בתבנית אינגליש קייק*

מקפיאים מינימום 3-4 שעות או עד שקפוא לחלוטין (תלוי בעוצמת המקפיא)



לציפוי:

ממיסים שוקולד חלב בקערה בפולסים קצרים במיקרוגל

ממיסים חמאת קקאו מוסיפים לשוקולד החלב ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה.

מצננים (לא טובלים חטיף קפוא בשוקולד חם)

להרכבה:

מחלצים את חצאי הכדור ומדביקים בזריזות מעל הבסיס

עובדים מהר הכדורים נמסים יחסית מהר(קיץ😅)

מקפיאים 10 דקות להתייצבות.

מחלצים וחותכים לשלישיות.

טובלים כל חטיף בעזרת מזלג בתוך השוקולד.

מנערים עודפים מניחים על רשת או נייר אפיה.

מניחים שוקולד מריר בתוך שקית זילוף גוזרים בקצה השפיץ ומזלפים פסים.

מקפיאים 5 דקות.




1357 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול