אחרי שתכינו בעצמכם כדורי רפאלו הום מייד לא תצליחו לחזור אחורה זה טעים ברמות אחרות.
שימו לב שיש שתי אופציות למילויים

כדורי רפאלו
לבסיס:
2 תבניות סיליקון חצי כדור 3 ס״מ
120 גרם שוקולד שוקולד לבן
60 גרם פייטה פויטין
60 גרם שקדים מולבנים קלויים קצוצים דק/קוקוס
כף מחית פרלינה/נוצ׳לה
קורט נדיב של מלח
למילוי קרם:
ממרח נוצ׳לה (קינדר בואנו)
אופציה נוספת למילוי:
60 מ״ל שמנת מתוקה/קרם קוקוס
כף דבש
120 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
למילוי: שקדים מולבנים חצויים קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן מומס
40 גרם חמאת קקאו מומסת
לגלגול:
קוקוס טבעי
אופן ההכנה:
לבסיס:
ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים במיקרו.
מוסיפים לקערה פייטה ושקדים או קוקוס מוסיפים מלח ומערבבים.
בעזרת כפית קטנה מניחים בתוך התבנית רבע כפית ומנסים לשמור על גומה במרכז שיהיה מקום למילוי רצוי לעשות זאת בעזרת כפית פריזיאן או כפית מדידה קטנה.ומהדקים לתוך תבנית הסיליקון בעובי דקיק יחסית (חצי כדור קטן)

אופציה נוספת למילוי מרתיחים בסיר קטן שמנת מתוקה/קרם קוקוס ודבש.
מביאים לרתיחה מוזגים לתוך השוקולד הלבן.
ממתינים דקה ומערבבים/ או טוחנים בבלנדר מוט.
משאירים בטמפרטורת החדר להתייצבות .
ומזלפים בתוך כל חצי כדור מלית עד 3/4 גובה.
מניחים בחצי כדור אחד שקד קלוי. וסוגרים כל זוג.
מקפיאים שוב עד שקפוא לחלוטין.
להרכבה:
מזלפים ממרח נוצ׳לה/מלית שוקולד לבן
ומניחים חצי שקד (בחצי מהכדורים)
סוגרים 2 חצאים לכדור שלם.
מקפיאים לחצי שעה (או עד שקפוא לחלוטין)
מקפיאים עד שטובלים שימו לב טובלים רק כדורים קפואים שלא יתפרקו בזמן הטבילה.

ת


מיד בקוקוס ומקפיאים כמה דקות להתייצבות.
Comentarios