מאפינס מושלמים וחמתיים על בסיס עוגה אמריקאית טעימה בטירוף. אל תפספסו את טיפ לאיך מכינים עטרות נייר אפיה הום מייד (DIY)
בעמוד האינסטגרם שלי
לחצו כאן
12 מאפינס
לפירורים:
100 גרם קמח
80 גרם סוכר חום כהה
כפית וחצי קינמון (לא חובה מוסיף המוןןן)
60 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנטנות
לעוגה:
2 ביצים L בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר לבן
קורט מלח
כפית תמצית/מחית וניל אמיתית
60 גרם חמאה מומסת
2 כפות שמן קנולה
1 מכל שמנת חמוצה (200 מ״ל)
200 גרם קמח לבן
2 כפות אבקת פודינג וניל
10 גרם אבקת אפיה (שקית)
אופן ההכנה:
בקערה מניחים את כל חומרי הפירורים בעזרת הידיים.
עד לקבלת פירורים דקים כמו חול.
מניחים בצד עד להרכבה.
לעוגה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה גדולה טורפים ביצים סוכר ומלח.
מוסיפים חמאה שמן טורפים ומוסיפים שמנת חמוצה טורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח אבקת אפיה פודינג וטורפים בקצרה לאיחוד.(שימו לב התערובת לא נוזלית ונוחה מאוד לזילוף)
מזלפים מעט מלית בתוך תבנית המאפניס
מחלקים את כמות הפירורים ל2.
מפזרים פירורים
מזלפים שוב מהמלית העוגה.
מפזרים עוד פירורים משטחים מעט בעזרת הידיים.
אופים 15-20 דקות בודקים עם קיסם אם הקיסם רטוב מחזירים לעוד 5 דקות אפיה בודקים הקיסם צריך לצאת עם פירוריםלחים.
יש להמנע מאפיית יתר.
Comments