סרטון שלבי הכנה כאן
16 מיני מגנום
לגלידה:
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% קרה
150 גרם חלב מרוכז
***אופציה להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג
לחילוץ קל יותר
למילוי פטל או תותים או כל פרי אחר שאוהבים
100 גרם מחית פטל או תות
2 כפות גדושות ריבת פטל או תות
לציפוי:
250 גרם שוקולד לבן מומס
60 גרם חמאת קקאו מומסת
2 גביעי גלידה איכותיים ופריכים מפוררים (וטריים חשוב)
אופן ההכנה:
טוחנים מחית יחד עם ריבה למחית חלקה מעבירים לשקית זילוף ושומרים בצד.
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה מאוד מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.
אם משתמשים באינסטנט פודינג מוסיפים יחד עם החלב מרוכז ומקציפים כרגיל.
מזלפים בתוך שקעי תבניות המגנום.
עד 3/4 גובה.
מזלפים פנימה מילוי פטל משיישים מעט מיישרים ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין ומחלצים.
שימו לב להקפיא במקפיא חזק וקפוא מאוד.
למקפיא שנפתח הרבה במהלך היום קשה להחזיק טמפרטורה נמוכה.
מערבבים את חומרי הציפוי מעבירים לכוס צרה.
טובלים את הארטיקים הקפואים.
שימו לב טובלים ארטיקים קפואים בציפוי בטמפרטורת חדר ולא ציפוי חם.
לקישוט:
שבבי וופל
שומרים במקפיא
Comments