חיפוש
  • חסי סגל

מגנום שקדים טופי קרמל פרווה



מתכון למגנום חדשש בגרסת הפרווה (טבעוני)

הודעה שקיבלתי מעוקבת מתוקה שהתרגשה שהיא יכולה סוף סוף להכין לבת האלרגית לחלב

ארטיקים טעימים.

הפעם הלכתי על ארטיק טופי קרמל שקדים חלוםםם בציפוי קרנץ שקדים.

כמה שזה טעים אל תפספסו.







לטופי קרמל :

90 גרם מייפל טבעי/סילאן (1/4 כוס)

90 גרם סילאן טבעי (1/4 כוס)

125 גרם ממרח שקדים טבעי (1/2 כוס)

במחבת מניחים ממרח שקדים מייפל וסילאן על להבה בינונית נמוכה מערבבים בעזרת כף עץ.

2-3 דקות ולא יותר מערבבים לאיחוד וחימום קצר בלבד.

מתקבל רוטב טופי.

מעבירים לכלי נקי מכסים ומצננים חצי שעה במקרר.

למגנום:

16 מיני מגנום (אפשר להכין כגלידה בתבנית גדולה)

250 גרם קרם קוקוס קר (או שמנת מתוקה/צמחית)

200 גרם חלב מרוכז פרווה (ראו מתכון בבלוג)


לציפוי:

300 גרם שוקולד מריר מומס

90 גרם חמאת קקאו מומסת או 3 כפות שמן קנולה

100 גרם גפרורי שקדים קלויים


 

אופן ההכנה:

טורפים במיקסר ידני חלב מרוכז וקרם קוקוס לקצפת רכה מאוד,מוזגים לתוך התבניות מזלפים פנימה טופי קרמל (בערך כפית)

מכניסים מקל ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין.

בכל מקפיא זה משתנה (שימו לב להוריד את טמפרטורת המקפיא ולהכניס למגירות הפנימיות)

מכינים ציפוי:

מערבבים שוקולד מריר מומס עם חמאת קקאו (שימו לב טובלים ארטיקים קפואים מאוד בציפוי לא חם מידי)

מוסיפים שקדים קלויים

מעברים לכוס צרה וטובלים את הארטיקים הקפואים.

מניחים על נייר אפיה

אוכלים מיד או שומרים במקפיא.



668 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול