חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות במילוי ממרח שוקולד אגוזים





לעוגיות:

35/40 עוגיות סנדוויץ


170 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


125 גרם אבקת סוכר (1 כוס)


280 גרם קמח (2 כוסות)


3 חלמונים L


קורט מלח

לממרח שוקולד אגוזים:

140 גרם אגוזי לוז קלופים וקלויים

350 גרם שוקולד חלב

2 כפות שמן

1/4 כפית מלח

לציפוי:

50 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים



אופן ההכנה:



לממרח שוקולד אגוזים:

טוחנים במעבד מזון חזק/נינג’ה

אגוזי לוז קלויים במשך 2 דקות (תלוי בעוצמת המכשיר)

למחית חלקה מוסיפים שמן מלח ושוקולד חלב וטוחנים עוד דקה למחית חלקה.

מעבירים לצנצנת ומקררים שעה או עד שממרח מתגבש.

במידה ובממרח התגבש מידי מחממים כמה שניות בודדות במיקרוגל ומערבבים.






במעבד מזון /או במיקסר עם וו גיטרה מניחים קמח אבקת סוכר ומלח קוביות חמאה מערבלים בפולסים קצרים לקבלתאבקה דקה מוסיפים חלמונים ומערבלים בקצרה לאיחוד הבצק.

מחלקים את הבצק ל2 חלקים.

כל חלק מרדדים בין 2 ניירות אפיה.

למלבן דק יחסית.

מקררים שעה במקרר וקורצים עיגולים בקוטר3 ס״מ

מחממים תנור ל175 מעלות

מנחים את העוגיות (הקרות/קפואות)

על משטח אפיה (אני השתמשתי בסילפאן ליצירת צורה יפה) לא חובה,

אופים את העוגיות 10 דקות או עד הזהבה יפה גם בתחתית.

מצנננים לחלוטין מורחים ממרח שוקולד אגוזים מגלגלים באגוזים קצוצים.


את הממרח שומרים בטמפרטורת חדר

את העוגיות אפשר להכין מראש להקפיא ולהרכיב לפני ההגשה.




3,452 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול