חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות בראוניז פאדג׳ לפסח

עודכן: 21 באפר׳





200 גרם שוקולד מריר קצוץ

2 כפות שמן

2 ביצים L בטמפרטורת חדר

120 סוכר (חצי כוס + 2 כפות סוכר)

קורט מלח

רבע כוס קמח שקדים

כפית אבקת אפיה



אופציה:

100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק או שוקולד צ’יפס

ממרח נוגט לזילוף (או ממרח אחר אהוב)


אופן ההכנה:

מקציפים ביצים שלמות עם סוכר ומלח במשך 5 דקות לקצפת תפוחה ובהירה.

ממיסים שוקולד מריר מוסיפים שמן ומערבבים.

מקפלים לתוך הקצף לתערובת אחידה.

מקפלים פנימה קמח שקדים ואבקת אפיה לבלילה אחידה.

מוסיפים שברי שוקולד קצוץ מערבים.

מצננים 15 דקות

מפעילים תנור ל175 מעלות

מזלפים או עם מניחים תלוליות בעזרת 2 כפיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים (העוגיות משטטחות)

אופים 8-10 דקות (העוגיות מתייצבות בקירור)

מצננים ומזלפים ממרח נוגט (או כל ממרח אחר שאוהבים)

יוצרים עוגיות סנדוויץ





2,782 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול