לעוגיות:
100 גרם שקדים מולבנים טחונים (קמח שקדים)
(1 כוס מדידה)
50 גרם סירופ מייפל טבעי/דבש/סילאן
50 גרם חמאה מומסת או שמן קוקוס מומס
100 גרם שוקולד מריר/חלב לציפוי
כף שמן
אגוזים קצוצים/פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל מצרכי העוגיות.
לבצק אחיד ומרדדים בין 2 ניירות אפיה.
מקררים חצי שעה וקורצים לעוגיות בקוטר 3-5 ס״מ.
מחממים תנור ל170 מעלות
מחלצים את העוגיות.
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה ואופים 8-10 דקות תלוי בעוצמת התנור מומלץ לשים טיימר עוגיות על בסיס שקדיםנוטות להשרף מהר יותר.
אפשר לשים שמן רגיל??