עוגיות שוקולד צ’יפס הכי טעימות בעולם
למתכון:
לעוגיות:
125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גרם אבקת שקדים (2 כוסות)
120 גרם אגוזי לוז קלופים קלויים טחונים גס
100 גרם קמח תפוח אדמה
200 גרם סוכר לבן
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 ביצה
300 גרם שוקולד צ’יפס (חצי חלב חצי מריר) איכותי
או שוקולד קצוץ גס איכותי
אופן ההכנה:
בקערת מעבד מזון מניחים.
את כל המצרכים מלבד הביצה והשוקולד.
מפעילים בפולסים קצרים. לפירורים דקים
מוסיפים ביצה ומערבלים לאיחוד.
הבצק מעט דביק ומוסיפים שוקולדים.
מערבבים בקצרה.
מגלגלים לכדורים (אם יש משקל 30 גרם)
מקפיאים לשעה (אפשר גם יותר )
מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות
ל10-12 דקות.
טיפים:
1. ניתן להחליף את סוג האגוזים באגוזים אהובים אחרים.
2. ניתן להחליף קמח תפוח אדמה בקורנפלור
3. לעוד שאלות אני זמינה כאן ❤️באינסטגרם https://www.instagram.com/p/B-4AcOkDStO/?igshid=3z4zcrjtsuif
אמאל'ה!!!!
עוגיות פשוט מדהימות!!!!