חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות לפסח

עודכן ב: 1 אוק 2020



למתכון:

לעוגיות:

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

200 גרם אבקת שקדים (2 כוסות)

120 גרם אגוזי לוז קלופים קלויים טחונים גס

100 גרם קמח תפוח אדמה

200 גרם סוכר לבן

חצי כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

קורט מלח

1 ביצה

300 גרם שוקולד צ’יפס (חצי חלב חצי מריר) איכותי

או שוקולד קצוץ גס איכותי

אופן ההכנה:

בקערת מעבד מזון מניחים.

את כל המצרכים מלבד הביצה והשוקולד.

מפעילים בפולסים קצרים. לפירורים דקים

מוסיפים ביצה ומערבלים לאיחוד.

הבצק מעט דביק ומוסיפים שוקולדים.

מערבבים בקצרה.

מגלגלים לכדורים (אם יש משקל 30 גרם)

מקפיאים לשעה (אפשר גם יותר )

מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות

ל10-12 דקות.


טיפים:

1. ניתן להחליף את סוג האגוזים באגוזים אהובים אחרים.

2. ניתן להחליף קמח תפוח אדמה בקורנפלור

3. לעוד שאלות אני יותר זמינה כאן ❤️באינסטגרם https://www.instagram.com/p/B-4AcOkDStO/?igshid=3z4zcrjtsuif

1495 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png