top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ’יפס פרווה לפסח

עודכן: 26 במרץ


על פי כוסות מדידה אוניברסליות

לעוגיות:

1 ביצה L

חצי כוס סוכר חום כהה/בהיר

רבע כוס סוכר לבן

רבע כפית מלח (לא לוותר)

1/3 כוס שמן אגוזים או רגיל

2 כוסות שקדים טחונים מולבנים (אבקת/קמח שקדים)

חצי כוס קמח תפוח אדמה /קורנפלור

1/2 כפית סודה לשתיה

200 גרם שוקולד מריר קצוץ



 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות

בקערה טורפים ביתה 2 סוגי סוכר, מלח ושמן.

לתערובת אחידה ובהירה. מוסיפים שקדים טחונים וקמח תפו״א מערבבים לתערובת אחידה.




קוצצים שוקולד ומוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.


מגלגלים לכדורים (40 גרם כדור)

אפשר לגלגל עוגיות קטנות יותר.

אופים בתנור שחומם מראש 8-10 דקות שימו לב

העוגיות מתייצבות אחרי האפיה.



20,752 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page