top of page
חיפוש
  • חסי סגל

מיני עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות

עודכן: 1 בפבר׳ 2023

מיני עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות וממכרות בטירוף

לסרטון הכנה המלא לחצו כאן



לעוגיות (60-70 עוגיות)

שימו לב השימוש בכוס מדידה אונבירסלית ומומלץ גם בכפות וכפיות מדידה לתוצאות מעולות ומדויקות

80 גרם חמאה רכה

60 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)

30 גרם סוכר חום כהה (2 כפות )

1 ביצה L

חצי כפית תמצית או מחית וניל אמיתית אם אין מוותרים

160 גרם קמח לבן (כוס פלוס 2 כפות)

חצי כפית סודה לשתיה

חצי כפית אבקת אפיה

רבע כפית מלח (לאמיצים חצי כפית😉)

120 גרם מיני שוקולד צ’יפס (1 כוס גדושה) להשיג בחנויות מתמחות)

לציפוי (לא חובה)

100 גרם שוקולד חלב מומס +כף שמן קנולה




אופן ההכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות.

בקערה טורפים בעזרת מטרפה חמאה רכה 2 סוגי סוכר ומלח לתערובת אחידה מוסיפים וניל וביצה וטורפים כ2 דקותלתערובת בהירה ואחידה מוסיפים קמח אבקת אפיה וסודה לשתיה. מאחדים בקצרה לבצק ומוספים את השוקולד צ’יפסמערבבים לבצק רך ואחיד.

מעבירים חצי מהבצק לשקית זילוף גוזרים בקצה ומזלפים כדורים קטנטנים. מסיימים ומזלפים את החצי שנותר .


אופים 6-7 דקות או עד שהעוגיות זהובות בתחתית

תלוי בעוצמת התנור זה קורה מהר מומלץ להפעיל טיימר.



מצננים מעט וטובלים שוקולד מומס בתחתית העוגיה מניחים על גבי נייר אפיה עד שתמצק אם ממהרים אפשר להקפיא כמהדקות להתייצבות.

שומרים בצנצנת אטומה.




15,432 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page