top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח

עודכן: 15 בינו׳


עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח



10-12 כוסות

לפירורים:

100 גרם אבקת שקדים מולבנים (1 כוס)

3 כפות קמח תפו״א/קורנפלור

80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

50 גרם סוכר (רבע כוס)

1 שקית סוכר וניל


אופן ההכנה:

2 מיכלים (500 מ״ל) שמנת מתוקה קרה להקצפה 38%

1 גבינה לבנה 9%

100 גרם אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל (לא חובה)


לרוטב התות:(אפשר לוותר)

6 כפות ריבת תות איכותית

4-5 תותים טריים (לא חובה)

כף מיץ לימון טבעי


אופן ההכנה:

לפירורים:

מפעילים תנור ל175 מעלות.

במעבד מזון (אפשר בלי)

מעבדים את חומרי הפירורים לפירורים דקים ואחידים.

מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהפירורים זהובים מערבבים בין לבין עם מזלג ומפוררים.

מצננים לחלוטין ומכינים את מלית הגבינה:

מקציפים שמנת מתוקה קרה סוכר סוכר וניל ופודינג לקצפת יציבה מוסיפים גבינה ומערבלים בקצרה לאיחוד.

מעבירים לשקית זילוף.

טוחנים את תערובת הרוטב תות.

להרכבה:

מזלפים בתחתית רוטב תותים

מזלפים גבינה ומפזרים פירורים.

שומרים במקרר 2-3 ימים (מעולה בהקפאה )



2,782 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page