top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח

עודכן: 15 בינו׳ 2023


עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח



10-12 כוסות

לפירורים:

100 גרם אבקת שקדים מולבנים (1 כוס)

3 כפות קמח תפו״א/קורנפלור

80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

50 גרם סוכר (רבע כוס)

1 שקית סוכר וניל


אופן ההכנה:

2 מיכלים (500 מ״ל) שמנת מתוקה קרה להקצפה 38%

1 גבינה לבנה 9%

100 גרם אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל (לא חובה)


לרוטב התות:(אפשר לוותר)

6 כפות ריבת תות איכותית

4-5 תותים טריים (לא חובה)

כף מיץ לימון טבעי


אופן ההכנה:

לפירורים:

מפעילים תנור ל175 מעלות.

במעבד מזון (אפשר בלי)

מעבדים את חומרי הפירורים לפירורים דקים ואחידים.

מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהפירורים זהובים מערבבים בין לבין עם מזלג ומפוררים.

מצננים לחלוטין ומכינים את מלית הגבינה:

מקציפים שמנת מתוקה קרה סוכר סוכר וניל ופודינג לקצפת יציבה מוסיפים גבינה ומערבלים בקצרה לאיחוד.

מעבירים לשקית זילוף.

טוחנים את תערובת הרוטב תות.

להרכבה:

מזלפים בתחתית רוטב תותים

מזלפים גבינה ומפזרים פירורים.

שומרים במקרר 2-3 ימים (מעולה בהקפאה )



3,899 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Comments


Goli
Goli
Apr 15, 2022

איזה גודל של גבינה לבנה?

Like

דיתי נאומבורג
דיתי נאומבורג
Apr 13, 2022

נשמע מושלם.. אפשר לעשות בתבנית אחת גדולה ולוותר על הרוטב תות?

Like
bottom of page