חיפוש
  • חסי סגל

עוגת דבש קראמבל פקאן קינמון

עוגת דבש בקערה אחת סופר קלה להכנה עסיסית רכה וטעימה בטירוף.

לעוגה: (2 תבניות אינגליש קייק)

2 ביצים L

130 גרם סוכר (חצי כוס+3 כפות)

130 גרם דבש (1/3 כוס +כף גדושה)

120 מ״ל שמן

100 מ״ל קפה מוכן (ללא חלב) מים+כפית קפה*

200 גרם קמח תופח* (כוס וחצי -כף)

לתפוחים המקורמלים:(לא חובה)

1 תפוח קלוף ירוק חתוך לקוביות

2 כפות סוכר

לקראמבל פקאן קינמון: (לא חובה)

30 גרם סוכר חום כהה

60 גרם אגוזי פקאן טבעיים קלויים

חצי כפית קינמון (לא חובה מוסיף המון)

כף שמן

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.

לתפוחים:

במחבת על אש בינונית מניחים סוכר ותפוחים ל4-5 דקות או עד לקבלת תפוחים מקורמלים

לקראמבל:

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לפירורים ושומרים בצד עד ההרכבה,

לעוגת דבש:

בקערה גדולה טורפים ידנית ביצים סוכר דבש לתערובת מעט תפוחה ואחידה.

מוסיפים שמן וקפה טורפים ומוסיפים קמח ומערבבים בקצרה לאיחוד.

מוזגים לתוך 2 התבניות.

אפשר להכין בתבנית עגולה או מאפינס

רק שימו לב למזוג עד 3/4 גובה.

מפזרים תפוחים ומעל קראמבל.





אופים 20-25 דקות תלוי בעוצמת התנור.

בודקים בעזרת קיסם במרכז העוגה אחרי 20 דקות אפיה הקיסם יוצא נקי עם פירורים קטנים ולחים.

אם יש צורך מוסיפים עוד זמן תנור

1,540 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול