top of page

עוגת חלבה ושוקולד צ’יפס פרווה

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 9 ביולי 2020
  • זמן קריאה 1 דקות



תבנית בקוטר 30 ס״מ רחבה/2 תבניות אינגליש קייק קטנות


למתכון:


3 ביצים L בטמפרטורת החדר

300 גרם סוכר

קורט מלח

כפית מחית וניל (אם אין לוותר)

150 גרם טחינה

180 מ״ל שמן

50 מ״ל מים

225 גרם קמח

10 גרם אבקת אפיה (שקית)

100 גרם שוקולד צ’יפס + כף קמח



לקישוט (לא חובה )

50 גרם שוקולד מריר מומס

כפית שמן


חוטי חלבה/חלבה מפוררת לקישור


אופן ההכנה:


מחממים תנור ל160 מעלות

מקציפים בקערת מיקסר ביצים שלמות סוכר מלח ווניל 5-7 דקות במהירות גבוה.


מוסיפים אחרי ההקצפה ותוך כדי ערבול שמן טחינה ומים.

מערבבים את הקמח עם האבקת האפיה ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.


מערבבים שוקולד צ’יפס וקמח (שלא ישקעו בעוגה)

מוסיפים בתנועות קיפול קצרות.

מוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים בין 40-50 דקות.

העוגה מוכנה אחרי בדיקה עם קיסם שיוצא עם פירורים לחים.

כל תנור מתנהג אחרת.

לכן חשוב להתחיל לבדוק אחרי 30 דקות.

מצננים ומוזגים שוקולד וקישוטים.



3 comentarios


mirigr8
10 nov 2022

אפשר לקבל את המתכון במידות של כוס חד פעמי, תודה

Me gusta

racheli6633
racheli6633
17 jul 2020

היי אשמח גם לקבל את המתכון במידות של כוס ח"פ. תודה

Me gusta

mangelhadas
09 jul 2020

היי.יש אפשרות לקבל את המתכון במידות של כוס ח''פ?

Me gusta
bottom of page