חיפוש
  • חסי סגל

עוגת חלבה ושוקולד צ’יפס פרווה


תבנית בקוטר 30 ס״מ רחבה/2 תבניות אינגליש קייק קטנות

למתכון:

3 ביצים L בטמפרטורת החדר

300 גרם סוכר

קורט מלח

כפית מחית וניל (אם אין לוותר)

150 גרם טחינה

180 מ״ל שמן

50 מ״ל מים

225 גרם קמח

10 גרם אבקת אפיה (שקית)

100 גרם שוקולד צ’יפס + כף קמח

לקישוט (לא חובה )

50 גרם שוקולד מריר מומס

כפית שמן

חוטי חלבה/חלבה מפוררת לקישור

אופן ההכנה:


מחממים תנור ל160 מעלות

מקציפים בקערת מיקסר ביצים שלמות סוכר מלח ווניל 5-7 דקות במהירות גבוה.

מוסיפים אחרי ההקצפה ותוך כדי ערבול שמן טחינה ומים.

מערבבים את הקמח עם האבקת האפיה ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.

מערבבים שוקולד צ’יפס וקמח (שלא ישקעו בעוגה)

מוסיפים בתנועות קיפול קצרות.

מוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים בין 40-50 דקות.

העוגה מוכנה אחרי בדיקה עם קיסם שיוצא עם פירורים לחים.

כל תנור מתנהג אחרת.

לכן חשוב להתחיל לבדוק אחרי 30 דקות.

מצננים ומוזגים שוקולד וקישוטים.


8401 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול