עוגת שקדים לפסח
- חסי סגל
- 8 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות

עוגת שקדים בחושה
תבנית 24 ס״מ
4 ביצים
200 גרם סוכר (1 כוס)
120 מ״ל שמן (חצי כוס)
1 כפית תמצית וניל
180 גרם קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
1 ו3/4 כוסות
90 גרם קוקוס טחון(3/4 כוס)
60-70 גרם שקדים פרוסיםאו אגוזים טחונים
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המצרכים פרט לשקדים הפרוסים בקערה גדולה.
2. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ולפזר את השקדים הפרוסים מעל.
3. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עם טורבו למשך 30-40 דקות, עד שהעוגה זהובהוקפיצית למגע בודקים עם קיסם העוגה יבשה.
השקדים זהובים.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים
מתאים להגיש חמים לצד גלידת וניל
שימו לב❤️
הזמנים תלויים בתנור ובסוג התבנית.

Comments