top of page

עוגת שקדים לפסח

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 8 באפר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגת שקדים בחושה

תבנית 24 ס״מ

4 ביצים

200 גרם סוכר (1 כוס)

120 מ״ל שמן (חצי כוס)

1 כפית תמצית וניל

180 גרם קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)

1 ו3/4 כוסות

90 גרם קוקוס טחון(3/4 כוס)


60-70 גרם שקדים פרוסיםאו אגוזים טחונים


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים פרט לשקדים הפרוסים בקערה גדולה.

2. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ולפזר את השקדים הפרוסים מעל.

3. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עם טורבו למשך 30-40 דקות, עד שהעוגה זהובהוקפיצית למגע בודקים עם קיסם העוגה יבשה.

השקדים זהובים.

מפזרים אבקת סוכר ומגישים

מתאים להגיש חמים לצד גלידת וניל

שימו לב❤️

הזמנים תלויים בתנור ובסוג התבנית.


Comments


bottom of page