פייטה שבבי וופל מקורמל עם בגרסה כשרה לפסח ומושלמת
מתכון שימושי להרבה קינוחים
לפייטה
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם חלבון
50 גרם קמח תפוח אדמה
50 גרם שמן /שמן קוקוס/חמאה מומסת
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה ללא גושים.
משטחים על נייר אפיה לעובי דקיק.
אופים 10-15 דקות עד שמשחים.
שימו לב לבדוק בין לבין שלא ישרף.
מצננים לחלוטין ושוברים לפיסות וופל קטנטנות ופריכות.
יוצא מהמתכון 130 גרם פייטה
לקראנץ שוקולד נוגט
130 פייטה
200 גרם שוקולד מריר או חלב
100 גרם ממרח נוגט או ממרח שוקולד אגוזים אחר.או ממרח שקדים או כל ממרח שיש לכם
קורט מלח
אופציה:
30 גרם שקדים פרוסים קלויים
ממיסים שוקולד מוסיפים ממרח נוגט מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים פייטה ושקדים.
מערבבים היטב על שהכל מצופה.
משטחים על נייר אפיה ומקררים שעה במקרר.
אחרי קירור שוברים לחתיכות שומרים בקופסא אטומה במקפיא.
אוכלים בטמפרטורת חדר.
זה נדיר!!! אשמח לרעיונות מה עוד אפשר לעשות מהפייטה, הוא כל כך טעים שחבל לי לצפות אותו בשוקולד
וואווווווו אחד הטעימיםםםם
הולכת לאמץ לכל השנה!!!!!
הכנתי את זה, יצא טרפתת, במקום המחית נוגט שמתי ממרח נוגט שהכנתי מהמתכון שלך וזה וואווו