top of page
חיפוש
  • חסי סגל

פייטה כשר לפסח +חטיף קראנץ שוקולד ממכר

עודכן: 15 בינו׳ 2023


פייטה שבבי וופל מקורמל עם בגרסה כשרה לפסח ומושלמת

מתכון שימושי להרבה קינוחים


לפייטה

50 גרם אבקת סוכר

50 גרם חלבון

50 גרם קמח תפוח אדמה

50 גרם שמן /שמן קוקוס/חמאה מומסת


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.



בקערה מערבבים את כל המצרכים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה ללא גושים.

משטחים על נייר אפיה לעובי דקיק.




אופים 10-15 דקות עד שמשחים.

שימו לב לבדוק בין לבין שלא ישרף.

מצננים לחלוטין ושוברים לפיסות וופל קטנטנות ופריכות.


יוצא מהמתכון 130 גרם פייטה






לקראנץ שוקולד נוגט


130 פייטה

200 גרם שוקולד מריר או חלב

100 גרם ממרח נוגט או ממרח שוקולד אגוזים אחר.או ממרח שקדים או כל ממרח שיש לכם

קורט מלח

אופציה:

30 גרם שקדים פרוסים קלויים





ממיסים שוקולד מוסיפים ממרח נוגט מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים פייטה ושקדים.

מערבבים היטב על שהכל מצופה.

משטחים על נייר אפיה ומקררים שעה במקרר.




אחרי קירור שוברים לחתיכות שומרים בקופסא אטומה במקפיא.

אוכלים בטמפרטורת חדר.




8,836 צפיות3 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

3 commentaires


Noa Seri
Noa Seri
20 avr. 2022

זה נדיר!!! אשמח לרעיונות מה עוד אפשר לעשות מהפייטה, הוא כל כך טעים שחבל לי לצפות אותו בשוקולד

J'aime

Ortal Biton Binyamin
Ortal Biton Binyamin
16 avr. 2022

וואווווווו אחד הטעימיםםםם

הולכת לאמץ לכל השנה!!!!!

J'aime

מרים פרידלנד
מרים פרידלנד
14 avr. 2022

הכנתי את זה, יצא טרפתת, במקום המחית נוגט שמתי ממרח נוגט שהכנתי מהמתכון שלך וזה וואווו

J'aime
bottom of page