פיצה מושלמת לפסח ללא קטניות שרויה ללא גלוטן
כמות ל-2 פיצות עגולות
שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
2 כפות גדושות גבינת שמנת נפוליאון תנובה
3 כוסות שקדים טחונים (אבקת שקדים)
2 ביצים
2 כפות שמן זית
שקית (10 גרם) אבקת אפיה
רבע כפית מלח.פלפל שחור.כפית אורגנו
לרוטב:
200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
מלח
פלפל
אורגנו
שום
3 כפות שמן זית
לגבינות:
1 שקית (200 גרם)
טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן/גבינת מוצרלה השף הלבן/פתיתי עמק תנובה/פתיתי מוצרלה השף הלבן
אפשר לערבב בין הגבינות יוצא מעולה
אופן ההכנה:
לבסיס מערבבים את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד ודביק.
מכינים את הרוטב.
מפעלים תנור ל200 מעלות
מחלקים את הבצק ל2 (הבצק דביק)
משטחים ל2 עיגולים שווים.
אופים את הבסיסים 10 דקות להשחמה.
מורחים רוטב על הבסיס בעזרת כף ומפזרים גבינות ותוספות אהובות.
אופים עד שהגבינה נמסה והבסיס אפוי(5 דקות)
Comments