top of page

פררו רושה ביתי

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 2 במרץ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 21 ביולי 2023


ree

2 תבניות סיליקון חצי כדור 3ס״מ


לבסיס:

50 גרם פייטה (ששבי וופל)

60 גרם אגוזי לוז קלויים מולבנים גרוסים דק

150 ממרח פרלינה

100 גרם שוקולד מריר או חלב איכותי מומס (המריר מאזן)

קורט מלח


למילוי:

אגוזי לוז מולבנים קלויים שלמים

100 גרם מחית פרלינה

לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב מומס

40 גרם חמאת קקאו מומסת

50 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים דק



אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד מריר/חלב לתערובת חלקה.

מוסיפים ממרח פרלינה ושבבי וופל מלח אגוזי לוז.

ree

מניחים בתבנית סיליקון חצי כדור את מלית הוופל דוחסים היטב בתבנית חצי כדור ובעזרת כפית (השתמשתי בכפית מדידה) לדחוס פנימה וליצור חצי כדור חלול.


ree

מקפיאים להתייצבות.

מזלפים פרלינה. מניחים אגוז לוז רק על חצי כדורים.

ree

מחברים כל חצי כדור לכדור שלם.

מקפיאים 10 דקות להתייצבות (אפשר יותר)

ree

מערבבים את חומרי הציפוי.

טובלים כל כדור בעזרת מזלג ומנערים עודפים.

ומקפיאים להתייצבות.


ree

עוטפים בדפי זהב (לא חובה) ושומרים במקרר.

ree

ree



תגובות


bottom of page